Wie is Wolter Kroes?

Voor de mensen die hem niet kennen: Wolter Kroes (55) is een bekende Nederlandse zanger, geboren op 24 december 1968 in Wormerveer. Zijn echte doorbraak kwam in 1995 met het nummer “Laat me los”. Daarna volgden succesvolle albums en hits, waaronder “Ik heb de hele nacht liggen dromen.”

Kroes werd snel een BN’er en trad op tijdens bekende tv-shows. Hij zong zelfs op de begrafenis van André Hazes in 2004. Naast zijn muzikale carrière nam Kroes deel aan tv-programma’s, zoals “De beste zangers van Nederland” in 2011 en nog veel meer.

De Nederlandse zanger had een auto-ongeluk met een peperdure bak

Gisteren heeft Wolter Kroes een heftig moment meegemaakt toen hij betrokken was bij een auto-ongeluk op het drukke kruispunt op de N246 in Wormerveer. Gelukkig kunnen we zeggen dat zowel Wolter als de andere autobestuurder ongedeerd zijn gebleven, ondanks de impact van het ongeluk. Ze mogen van geluk spreken dat ze slechts met een paar schrammetjes zijn weggekomen.

Zie hieronder beelden van het ongeluk:

 

Op het moment van het ongeval reed Wolter Kroes in een grijze Mercedes-Benz S klasse, een luxe auto met een prijskaartje van meer dan 130.000 euro. Deze auto heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur en een acceleratie van 0 naar 100 km/u tussen de 4,4 en 5,9 seconden. Met een motorvermogen tussen de 313 en 510 pk is het duidelijk dat het een krachtige sportwagen is. Hieronder een foto van Wolter Kroes en zijn peperdure Mercedes:

Auto mercedes wolter kroes