Lies Zhara heeft een grote fanbase op Instagram en TikTok

Naast dat ze dus een voorliefde voor auto’s heeft, is ze op social media hard aan het groeien. Zo heeft ze op Instagram zo’ne 500.000 volgers en op TikTok zo’n 540.000 volgers, waarop ze ook zo’n 19,8 miljoen likes heeft weten te verzamelen. Wie haar volgt op Instagram, weet dat ze een passie voor auto’s en motoren. Iets wat veel mannen wel kunnen waarderen in een vrouw

Maar daar blijft het niet bij. Lies is namelijk ook een gamer. Ze is druk bezig met Twitch, waarop ze haar gaming-content deelt, bijvoorbeeld tijdens een potje Call of Duty of Fortnite. Een vrouw die een voorliefde voor gamen en auto’s heeft, klinkt als een droomvrouw. Toch h is er veel commentaar op Lies en haar hobby’s: “Sommigen noemen me dan een manwijf, maar ik vind het gewoon leuk om in een stoere auto te rijden,” zo gaf ze aan in een interview met Day1.

Ze rijdt in een felblauwe Dodge Ram

De eerste auto van Lies Zhara was een Alfa Romeo, maar nu vond ze het wel tijd voor wat anders. En met anders, bedoelen we ook écht wat anders. De nieuwe auto van Lies is dan ook een wereld van verschil, zowel in kleur als in formaat. De trouwe volgers van Lies Zhara weten natuurlijk dat haar eerste auto een knalrode kleur had, en nu is ze voor een blauwe bolide gegaan met haar nieuwe Dodge Ram. Deze niet te missen auto, zal menig bestuurder laten twijfelen over hun eigen auto. Naast dat deze auto enorm opvalt, heeft het ook nog eens zo’n 401 pk.

Bekijk hieronder wat foto’s van haar zeer opvallende, maar net zo dikke Dodge Ram:

nieuwe dodge nieuwe auto