Flemming scoort hit na hit in Nederland

Flemming Freddie Viguurs is een Nederlandse zanger, bandleider en songwriter die de afgelopen jaren razendpopulair is geworden. Hij begon op jonge leeftijd met grote muziekproducties en maakte vooral naam als leadzanger van de band Baby Blue. Na zijn tijd bij de band is Flemming begonnen aan een succesvolle solocarrière, waarbij hij zich richt op Nederlandstalige liedjes. In 2022 bracht hij zijn eerste Nederlandstalige album uit, wat hem veel erkenning en succes heeft opgeleverd met meerdere platina- en gouden certificeringen voor zijn singles. En als succesvol artiest mag je jezelf wel verwennen met een mooie wagen, toch? In het programma ‘De auto van’ nam Jayjay Boske plaats in de bijrijdersstoel en gingen ze samen dieper in op de Alfa Romeo Tonale Hybride van de artiest.

 

Alfa Romeo Tonale Hybride

De Alfa Romeo Tonale Hybride van Flemming is een opvallende toevoeging aan de Alfa Romeo-line-up. Door de verschillende uitvoeringen (Super, Sprint, Edizione Speciale, Veloce en Ti) is er voor ieder wat wils. De prijs van deze dikke auto start vanaf € 44.900, maar je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt.

alfa romeo flemming
Via Instagram day1lifestyle

De Alfa Romeo Tonale valt vooral op door zijn moderne en functionele design, met een mooie combinatie van elegantie en sportiviteit. Het exterieur kenmerkt zich door het herkenbare Alfa Romeo-design met de iconische Scudetto-grille en unieke LED-koplampen, samen met opvallende 20-inch lichtmetalen velgen en een achterlichtsignatuur met sinusvormige vorm.

Binnenin biedt de Tonale een op de bestuurder gericht cockpitontwerp met luxueuze materialen en sfeerverlichting. Het beschikt over een hightech digitaal instrumentenpaneel en infotainmentscherm en verwarmde en geventileerde stoelen. Bovendien zijn genoeg aanpassingsopties en geavanceerde infotainment- en connectiviteitsfuncties, waaronder een modern 10,25-inch touchscreen, draadloos Apple CarPlay en Android Auto™, en een Harman Kardon-geluidssysteem.

Auto Flemming
Via Instagram day1lifestyle

Alfa Romeo heeft ook technologische innovaties geïntroduceerd, zoals de integratie van Amazon Alexa voor een uitgebreid digitaal ecosysteem. Dit biedt een geavanceerde connectiviteit en controle voor eigenaren van de Tonale, zoals toegang tot services zoals voertuigmonitoring, brandstofniveaus en meer. We kunnen wel stellen dat Flemming zichzelf op de Nederlandse wegen verplaatst in een moderne wagen met Italiaanse klasse.

Zaterdag 9 december 2023 is de aflevering van “De auto van” te zien op YouTube.