Atomic blonde

Atomic Blonde is een  keiharde actiefilm met voor de verandering een vrouwelijke lead. De bijzondere stijl van de film, die je meeneemt naar het Berlijn van de jaren 80 wordt versterkt door de grote sterrencast die regisseur David Leitch heef weten te strikken voor Atomic Blonde. Deze sexy film vol met actie en vechtscènes zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien is zeker one-to-watch.

Atomic Blonde (2017)

Het Berlijn van de jaren 80

In deze zenuwslopende actiethriller wordt de hoofdrol van MI6 agent Lorraine Broughton vertolkt door niemand minder dan Charlize Theron die we volgen in het Berlijn van de jaren 80. De sensuele superspion die in dienst is van Hare Majesteit heeft al haar skills nodig om een praktisch onmogelijke missie tot een goed einde te brengen. In Berlijn, waar ze op eigen benen een belangrijk dossier moet ophalen, besluit ze een pact te sluiten met David Percival, de rol van de lokale bureauchef die wordt vertolkt door James McAvoy. De missie loopt uit op een dodelijk spionnenspel waarin alles onzeker is.

Atomic Blonde (2017)

Vanaf nu in de bioscoop!

Atomic Blonde is vanaf nu te zien in bioscopen door heel Nederland. En deze film, vol met sensuele scenes en een flinke dosis actie is ook in IMAX te zien. Vergeet James Bond en Jason Bourne, Lorraine Broughton is je nieuwe badass agent.