The Freedom of The Seas is lang na zijn ingebruikname het grootste passagiersschip ter wereld geweest en is één van de paradepaardjes van Royal Caribbean International, de cruisemaatschappij en eigenaar van het schip. Het merendeel van het jaar vaart het rond in de Caraïben, maar volgende zomer maakt het de oversteek naar de Middellandse Zee voor de eerste editie van THE ARK.

De eerste editie van THE ARK: de grootste partycruise ter wereld

Één van ’s werelds meest luxueuze cruiseschepen, een crew van 1.400 mensen voor 4.000 passagiers, zeven stages gevuld met meer dan vijftig dj’s uit verschillende elektronische muziekgenres en entertainment van het hoogste niveau: dit allemaal komt samen tijdens The Ark. Op 31 augustus 2017 vaart het grootste partyschip ter wereld vanuit Barcelona naar Ibiza, Marseille en terug naar Barcelona. Bij beide ligplaatsen kun je van het schip af om te genieten van de vette steden. Party organisaties Minestry of Sound en Elrow varen mee, net als de Nederlandse Girls Love DJ’s, Deep House Amsterdam en BABOAM.


Masters at Work, Martin Solveig, Roger Sanchez en meer varen mee op ‘s werelds grootste cruiseship festival The Ark.

De headliners zijn goed gevestigde artiesten die in de afgelopen jaren hebben bewezen van bovenaardse klasse te zijn. Masters at Work, bestaande uit Lil’ Louis en Kenny Dope, zijn letterlijk meesters in de house. Met hun sound en werk voor artiesten zoals Björk, Daft Punk en Donna Summer hebben zij de house scene voor altijd veranderd. Funky Fransman Martin Solveig, bekend het monsterhit Hello, staat al tien zomers als resident in Pacha Ibiza en is met uitstek de artiest om hun hosting op The Ark te leiden. Andere Ibiza-oudgediende is Roger Sanchez, in Nederland bekend van de zomerhit Another Chance. Met een hele trits summer residencies op zijn naam is hij de uitgelezen persoon om deze zomerse vibe aan boord te verpersoonlijken. Alles wat Claptone aanraakt verandert in goud, zo ook zijn masker, zijn hits en zijn dj-set.

De Vlaams-Nederlandse organisatie heeft ook de eveneens Nederlandse dj Sam Feldt geboekt, bekend van de zomerhit Summer on You. Technoster Stephan Bodzin speelt een live set, gewapend met zijn Moog en Ableton Live setup. Andere Nederlanders die de boot niet missen zijn dance pionier Jaydee (Plastic Dreams), Cinnaman, Olivier Weiter en Jan van Kampen. Meer dan 50 artiesten stappen op de The Ark; stuk voor stuk staan zij garant voor het beste wat elektronische muziek te bieden heeft, van deephouse tot techno.

Line Up

Maar uiteraard bestaat de cruise uit meer dan feesten alleen. Culinair kom je aan zeker aan je trekken in één van de vele restaurants. Ook het indrukwekkende wellness center & spa en de vele sportfaciliteiten zijn te gebruiken. De organisatie voegt daar nog extra animaties en workshops aan toe. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen. 

Zie jij jezelf wel partyen tussen 4.000 andere feestgangers? Boek dan snel je tickets.

The ark tommorrowland man man