K60 aan de Kerkstraat

Het vastgoedproject is ontwikkeld op de Kerkstraat, in het hartje van de stad. Deze plek kan – met menig kunstgalerie in de buurt – rustig een artistieke hotspot genoemd worden. Iets wat ook doorgetrokken is in het design van de appartementen. Ieder appartement kent een specifiek design. De absolute topper van dit project vinden we terug onder de naam Utopia. 

Het appartement Utopia is de uitvalsbasis voor iedereen die zich een God in Frankrijk (lees: Amsterdam) wil wanen. Waarom? Dat zal ik nader toelichten. Allereerst gaat het om een appartement met een oppervlakte van 388m2(!), iets wat in Amsterdam toch al een wonder is. Daarnaast is het een appartement wat volledig naar eigen smaak is in te richten.

Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN

Utopia

The Collective Studio heeft de basis gelegd: een gerenoveerd, geoptimaliseerd en gemoderniseerd appartement. Een geluidsdichte ruimte, die – ten opzichte van de oorspronkelijke constructie – veel ruimer is gemaakt. Zo ontstaat er een appartement dat volledig naar eigen wens is in te richten, met een luxueuze moderne basis. Het is dus de basis voor jouw ideale woonruimte.

Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 2

Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 3

Zo heeft het appartement aan twee zijden een terras met genoeg zitruimte – 15m2 aan de ene kant en 17m2 aan de andere. Genoeg plek om te vertoeven met lekker weer dus. Daarnaast is er ruimte voor maar liefst 3 auto’s, ook dat is redelijk uniek in een stad als Amsterdam. Met behulp van een autolift kun je je bolides veilig binnen parkeren.

Wanneer je het appartement koopt, zal The Collective Studio met jou samen gaan zitten om het appartement in te delen naar wens. Zo is het mogelijk om er een sauna in te realiseren, een fitnessruimte of een binnenzwembad. Er zijn dus genoeg opties voor de koper – wat ook wel mag bij het aanschaffen van een dergelijk appartement.

Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 4

De vanaf-prijs van dit luxueuze optrekje ligt op €3.250.000. Een bedrag dat dus verder kan oplopen afhankelijk van je wensen en de manier waarop het ingedeeld en ingericht zal worden. Beslist een toffe plek om te wonen. Dit appartement mag zich dan ook met recht scharen in een rijtje van Amsterdam’s mooiste, tofste woonruimtes. Naast Utopia beschikt Project K60 over een breed scala aan verschillende appartementen. Bekijk het complete aanbod hier en laat je inspireren.

Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 10 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 11 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 14 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 7 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 11 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 4 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 12 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 8 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 9 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 16 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 13 Utopia aan de kerkstraat MAN-MAN 6