Apartment 15 in Depot Zuid

Depot Zuid is een gebouw met een enorm statig voorkomen en een rijke geschiedenis. Het statige bouwwerk werd ooit gerealiseerd als kantoor en opslag, om later te dienen als depot voor kunst ten tijden van de verbouwing van het Rijksmuseum. Met de komst van het transformatieproject wordt dit historische bouwwerk omgetoverd tot plek voor 18 loftappartementen.

apartment 15 depot Zuid MAN-MAN

De appartementen liggen in een van de duurdere buurten van Amsterdam, wat automatisch zorgt voor een prijs die niet voor iedereen is weggelegd. Het kost maar liefst €2.850.000 om dit appartement het jouwe te mogen noemen. Hier krijg je wel enorm woonoppervlak en state-of-the-art luxe voor terug. Wat ook wel mag voor een prijskaartje van dit formaat natuurlijk.

Apartment 15 is één van deze appartementen – welke allen een grootte zullen kennen die ergens tussen 200m2 en 400m2 ligt. We kunnen dus rustig stellen dat het niet de minste appartementen zullen worden. Dit specifieke loftappartement zal een oppervlakte bestrijken van ongeveer 232m2. Door de indeling van het complex heeft ieder appartement een enorme diepte. Als gevolg hiervan kun je het appartement zeer praktisch indelen.

apartment 15 depot Zuid MAN-MAN

Het appartement heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast kun je in de zomer genieten van de zon op het terras van circa 20m2 wat de volledige breedte van het gebouw bestrijkt. In het appartement vinden we maar liefst 100m2 aan woonkeuken. De plafondhoogtes verschillen van 2,85m tot 3m – op specifieke plaatsen is de balkenstructuur bewust blootgelegd.

Transformatieproject Depot Zuid

Het project is erop gericht om de volledige inrichting van ieder appartement op de meest hoogwaardige wijze te voltooien. Ieder appartement zal beschikken over de meest luxueuze bouwmaterialen en het beste wat betreft inrichting. Zo worden de keukens en het sanitair samengesteld door Studio DIS. Deze studio heeft grote ervaring wat betreft het inrichtingen van woningen en kantoorpanden in een hoger/luxer segment. Verwacht dan ook strakke lijnen en contrasterende materialen.

We zijn benieuwd naar de invulling van alle appartementen en hoe lang het zal duren alvorens het complex volledig gevuld is met bewoners. Tot die tijd kunnen we aan de hand van de foto’s voor onszelf al een beeld vormen – wie weet wil je er wel serieus over nadenken.

apartment 15 depot Zuid MAN-MAN 3 apartment 15 depot Zuid MAN-MAN 5 apartment 15 depot Zuid MAN-MAN 8 apartment 15 depot Zuid MAN-MAN 4 apartment 15 depot Zuid MAN-MAN 9 apartment 15 depot Zuid MAN-MAN apartment 15 depot Zuid MAN-MAN 6 apartment 15 depot Zuid MAN-MAN 7 apartment 15 depot Zuid Pure Luxe 2