Lisa, Amy en Shelly als Og3ne

De drie zussen zijn geboren in Dordrecht, maar hadden het wel gezien onder de rook van Rotterdam. Dan maar naar Fijnaart verhuizen en daar wonen ze nog steeds. De dames hebben alle drie hun eigen Instagramaccount, maar zijn uiteraard bekend van hun optreden bij RTL Late Night, de ‘Home Isolation’ concerten en hun deelname aan het Eurovisie Songfestival 2017. Zij eindigden toen op de 11e plaats. De naam is trouwens ook al net zo bijzonder als de dames zelf. De ‘O’ slaat op de bloedgroep van hun moeder. De ‘3’ is in feite een gespiegelde ‘E’ en in combinatie met de ‘g’ krijg je ‘gene’, de genen die hen verbinden. Toch leuk bedacht!

 

Bijzonder drietal

De oudste van de drie dames is Lisa Vol en zij is geboren op 21 juni 1994. De tweeling Amy en Shelley maken het trio compleet en zij zijn op 18 oktober 1995 geboren. Alle drie de dames kun je volgen op Instagram, maar ook op Twitter en Facebook. Wil je ze echt leren kennen, check dan niet alleen de foto’s, maar check ook hun eigen website waar je zelfs met de drie kan chatten. De drie zussen wonnen in 2014 ‘The Voice of Holland’ en sindsdien is de groep alleen maar bekender geworden.

Amy Vol van Og3ge

Amy Vol is dus de ene helft van de tweeling en zij is zonder twijfel het gezicht van de groep. Op social media is zij degene die het meeste post én degene met de meest uitgesproken mening. Opvallend genoeg heeft Amy maar één long, maar dat heeft haar er nooit van onthouden om voluit te zingen. Het heeft haar in ieder geval geen windeieren gelegd: haar vermogen wordt geschat op zo’n 1 miljoen euro. Mocht je denken dat je Amy wel even kan versieren, jammer joh! Ze is al geruime tijd gelukkig met haar vriend met wie ze inmiddels ook al samenwoont.