Amsterdam Puck

Airhockey, een populair spel dat iedereen kan spelen. In de TonTon club staan er altijd mensen om de airhockeytafel heen wat de eigenaren van de TonTon Club op een idee bracht: het openen van een airhockeyhal.

“Het wordt een echt walhalla voor airhockey en een explosie aan geluid en gekleurde lichtjes. Een neon show à la Tokyo.” Vertelt eigenaar Serdar Tonkas.

Als je rustig wilt dineren, is dit niet de plek waar je heen moet gaan. Het wordt luid en dynamisch, maar dat is niet gek met zestien airhockeytafels om je heen. Ze zullen veelal ‘sliders’ gaan serveren: kleine hamburgers die razend populair zijn in de VS. Wel wordt er een culinair vleugje aan meegegeven.”Denk aan kleine puckjes met onder andere eend en kaviaar”.

Verder zal er ook een speciale tafel komen, waar je met vier personen tegelijk kan strijden om de winst. Naast airhockey kan je hier ook genieten van andere games. Zo zullen onder andere flipperkasten, Dance Dance Revolution en Guitar Hero te spelen zijn. Al met al zal Puck een unieke toevoeging zijn aan de uitgaansgelegenheden in onze hoofdstad. Game on!

Amsterdam Puck zal in vrijdag 23 februari zijn deuren openen, op de Jan Evertsenstaat 747.