Waar het vijf jaar geleden nog hip was om een groot zwart plakkaat aan je muur te hebben van minimaal 65″, noemen ze dit anno 2018 ‘patsergedrag’. De TV van toen gaat helaas niet meer samen met je Scandinavische of industriële interieur. Gelukkig is daar de Samsung QLED met een vernuftig futuristisch snufje die zorgt dat je TV opgaat in je interieur. Hiermee is alles al gezegd, maar we lichten het toch even uit hoe dit precies werkt:

The Future Is Here: Ambient Mode

Deze televisie is niet meer zoals de televisies van toentertijd. Met de speciale Ambient Mode integreer je de televisie in je interieur; de minst opvallende eigenschap van de nieuwe TV’s van Samsung. De Ambient Mode maakt dat deze TV mooi is, zelfs wanneer je geen TV kijkt. Deze functie zorgt ervoor dat jij de achtergrond zelf kan bepalen. Of je nou je muur als achtergrond wilt via een foto in de SmartThings App of een voorgeprogrammeerde optie, het is allemaal mogelijk. Vervolgens kies je één van de verschillende opties om deze achtergrond aan te kleden: de tijd of het weer, een decoratie of een foto. Bovendien zullen er geen kabels door de lucht zweven dankzij de One Invisible Cable. Dit alles zorgt ervoor dat de QLED TV zich perfect integreert in jouw woning, naar jouw persoonlijke voorkeuren.

samsung qled ambient mode MAN MAN

Beeldkwaliteit van hoog niveau

Oke, we hebben jullie verteld over de waanzinnige nieuwe Ambient Mode. Maar wat doet deze televisie als ‘ie aan staat? Beeldkwaliteit staat bij ons mannen namelijk hoog in het vaandel. De QLED TV zorgt ervoor dat je jouw favoriete series, films en sportwedstrijden kan checken als nooit tevoren. Met de Quantum Dots wordt licht omgezet in de meest intense kleuren, wat zorgt voor een beeldkwaliteit van zeer hoog niveau. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor geweldig beeld onder alle lichtomstandigheden wat een super groot voordeel is, want niemand zit te wachten op zijn eigen reflectie in het beeldscherm als je volledig in de film zit.

Gemak boven alles

Op onze ultieme luie dagen, willen we zo min mogelijk bewegen, zo veel mogelijk eten en vooral onze hersenen zo min mogelijk gebruiken. Gemak staat boven alles en daar helpt de Smart Hub je bij. Deze functie maakt het mogelijk om gemakkelijk te switchen naar de volgende aflevering van je serie. Bovendien kan je met de One Remote Control alle aangesloten apparaten bedienen, van je Home Theater audio-set tot je settopbox voor digitale televisie. Zoeken naar de juiste afstandsbediening is dus verleden tijd. Daar blijft het wederom niet bij, want dankzij de SmartThings App kunnen alle apparaten bediend worden. Geen talloze apps op je telefoon of een tablet, maar één app voor alle apparatuur.

Ambient Mode Samsung QLED MAN MAN

Al met al biedt de QLED TV een fantastische kijkervaring, met geweldige beeldkwaliteit, intuïtieve smart-functies en een strak design dat gezien mag worden. Zelfs wanneer je niet kijkt.

QLED TV 55 inch

QLED TV 55 inch QE55Q7F

Samsung €2199 Shop nu
QLED TV 65 inch

QLED TV 65 inch QE65Q9F

Samsung €4299 Shop nu