Een zoetsappige Nederlandse romcom

De film is het vervolg op alles is zoals het zou moeten zijn. Na een pijnlijke break-up lijkt een jongedame genaamd Iris haar leven goed onder controle te hebben. Ze heeft een zoon (van haar vorige vlam) en is zwanger van haar vriend Reza. Daarnaast gaat hij ook nog eens voor haar op de knieën. Al met al lijkt haar leven een grote zoetsappige droom.

Toch, een Nederlandse romcom zou geen Nederlandse romcom zijn als daar niet de zekere imperfecties van haar persoonlijke leven in voor zouden komen. Zo loopt Iris toch nog tegen de nodige dingen aan. Zo blijkt het samengestelde gezin gepaard te gaan met de nodige complicaties, heeft ze een nogal lastige band met haar moeder, en komt de vriendin van haar ex net wat te vaak om het hoekje kijken. Al met al genoeg drama voor een sappige en klassieke Nederlandse romcom. Het is alleen nog even wachten totdat je vriendin je vraagt op de film samen te kijken. Dat wordt weer wat…

Check hieronder de trailer van alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn, die nu op Netflix staat:

 

Regie en cast van de Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

De regie van Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn is, is in handen van Erwin van den Eshof. De hoofdrol van Iris wordt gespeeld door Barbara Sloesen. Zij is ook al bekend van GTST, en Flikken Maastricht. De rol van Reza wordt vervuld door Walid Benmbarek. Ook hij speelde eerder in GTST en in Mocro Maffia. Daarnaast zullen er net zoals bij andere Nederlandse romcoms de bekende gezichten van andere films en series je om de oren vliegen. Dat wordt weer wat.

Reviews van critici zijn wat minder positief

De cijfers van de critici lijken niet gigantisch hoog. Zo scoort de film op IMDb bijvoorbeeld een 5.2/10 sterren, en geeft Moviemeter hem 2/5 sterren. Toch lijken de kijkers enorm te genieten van de film. Immers scoort hij niet voor niks zo hoog op Netflix. Stiekem benieuwd naar de film? Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn is nu te streamen op Netflix.