Spotgoedkope robotstofzuiger bij de ALDI te koop

Het is waarschijnlijk heel herkenbaar dat je na een lange werkweek in het weekend liever iets leuks gaat doen met je maten dan het hele huis te moeten stofzuigen en dweilen. Daarom klinkt nooit meer hoeven te stofzuigen dan ook echt als een droom voor veel mannen en met deze robotstofzuiger worden dromen dan ook werkelijkheid. Met de robotstofzuiger kun je namelijk met een biertje op de bank toekijken. Ideaal! Wn wat helemaal leuk is, is dat je de robotstofzuiger voor een spotprijsje van 119 euro kunt scoren bij de ALDI. Maar wat kan dit magische apparaatje nou allemaal? Dat leggen we je haarfijn uit.

 

De robotstofzuiger kan zonder hulp harde vloeren en laagpolige tapijten stofzuigen. Daarnaast heeft de robotstofzuiger twee zijborstels en een hoofdborstel voor een efficiƫnte reiniging. Naast dat de robotstofzuiger dus zelf door het huis gaat, heeft hij ook een intelligent gyro navigatiesysteem, waardoor je hem kunt bestuderen met een afstandsbediening en dat is wel zo makkelijk.

aldi robotstofzuiger

De robotstofzuiger heeft in totaal zes verschillende standen, waardoor je gemakkelijk het hele huis schoon krijgt. Verder heeft de stofzuiger een zuigvermogen van 2000 Pa, een stofreservoir van 450 ml en kan hij maximaal 120 minuten achter elkaar zuigen. Als laatste heeft de gadget de afmetingen van 32×8 cm en een gewicht van 2.3 kg, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is.

Zorg dat je er op tijd bij bent

De actie van de ALDI gaat vanaf de 18e in, dus zorg dat je er snel bij bent volgende week. Want nu de stofzuiger maar voor een bedrag van 119 euro te koop is, zal er waarschijnlijk veel vraag naar zijn. Je wil natuurlijk niet volgend weekend weer zelf moeten stofzuigen omdat je er net naast greep, toch?