De samenwerking met ALDI

Sinds 2020 werd in alle ALDI-filialen lingerie en nachtkleding verkocht, ontworpen is door Sylvie Meis. ‘Ik ben een groot fan van lingerie en nachtkleding, dat is een passie van mij. Al vele jaren werk ik aan nieuwe ontwerpen, snitten, pasvormen, kleuren en stijlen. In de morgen opstaan ​​en je mooi en comfortabel voelen, is belangrijk voor mij. Je start dan de dag met een goed gevoel. Ik wilde favoriete kledingstukken maken waarin alle vrouwen zich gewoon goed kunnen voelen! Ik ben erg blij dat ik met ALDI een partner aan mijn zijde heb, met wie ik mijn collectie voor talloze vrouwen in heel Nederland voor lage prijzen beschikbaar kan stellen’, vertelde Sylvie. Ook heeft de Aldi in 2022 een zomercollectie gelanceerd van de blondine.

ALDI maakt een foutje in de naam van Sylvie Meis

Sinds kort is er nu ook een sportcollectie te koop in samenwerking met Sylvie. Natuurlijk geweldig nieuws voor haar, maar toch heeft de supermarkt een kleine fout gemaakt die ze hopelijk door de vingers zal zien. Ze hebben haar naam namelijk gespeld als ‘Silvie Meis’ in plaats van ‘Sylvie Meis’. Na jarenlange samenwerkingen zou je denken dat ze de naam van Sylvie onderhand wel goed zouden kunnen spellen. Arme Sylvie…
Sylvie Meis collectie ALDI