Wat maakt de Villette le Balade zo speciaal?

De Villette le Balade is niet zomaar een fiets; het is een moderne, eenvoudig te bedienen elektrische vouwfiets die het fietsen een stuk leuker en makkelijker maakt. Wil je de elektrische ondersteuning aanzetten? Schakel gewoon de accu in, begin te trappen en voel de achterwielmotor in actie komen. Geen display, geen versnellingen – gewoon pure eenvoud. De fiets doet al het zware werk voor je, waardoor je moeiteloos die vervelende heuvels opkomt.

Compact en praktische fiets

Of je nu in een klein appartement woont, vaak met de trein reist, of gewoon iets handigs zoekt voor op vakantie, de Villette le Balade past perfect bij jouw levensstijl. In- en uitklappen is een fluitje van een cent, en eenmaal gevouwen, past hij gemakkelijk in de auto, caravan of het ov. Uitgeklapt rijdt hij als een zonnetje, en dankzij de krachtige velgremmen sta je ook in no-time stil.

ah fiets

Batterij en actieradius

De uitneembare accu is ideaal om binnenshuis op te laden. Met een actieradius van 25 tot 40 km hoef je je geen zorgen te maken over tussentijds opladen tijdens je dagelijkse ritten. En als je even geen gebruik wilt maken van de elektrische ondersteuning, fietst de Villette le Balade nog steeds heerlijk soepel.

De e-bike wordt gratis thuisbezorgde

Nog meer goed nieuws: Albert Heijn bezorgt deze e-bike gratis binnen 3-5 werkdagen aan huis (binnen Nederland). En mocht je om welke reden dan ook toch niet helemaal tevreden zijn, kun je de fiets binnen 14 dagen gratis retourneren, mits deze aan de retourvoorwaarden voldoet. Maar wees er snel bij, want op = op!

Mis deze kans niet om de Villette le Balade elektrische vouwfiets in huis te halen met een flinke korting. Dit is dé kans om je dagelijkse ritjes te upgraden en je mobiliteit te vergroten, zonder dat je bankrekening een klap krijgt. Ga snel naar de Albert Heijn website en bestel jouw nieuwe elektrische vouwfiets. Voor je het weet, rijd je fluitend de zonsondergang tegemoet.