De Vilette Amant Eco e-bike heeft kracht en bereik

Deze Villette Amant Eco e-bike is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor je portemonnee. Met een elegant aluminium frame, ingebouwde accu en geveerde voorvork, belichaamt deze fiets de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Deze budgetvriendelijke e-bike komt met een 10.4 Ah accu, waardoor je tot wel 90 kilometer kunt rijden, afhankelijk van de omstandigheden. Dus of je nu een snelle boodschappenrit maakt of een rustige tour door het landschap, deze fiets staat voor je klaar.

Een elektrische fiets met comfort en controle

Met 7 soepele versnellingen, krachtige velgremmen en een verstelbaar stuur, biedt de Villette Amant Eco het comfort en de controle die je nodig hebt voor elke rit. De 28-inch reflectiebanden op dubbelwandige velgen zorgen voor stabiliteit en veiligheid, terwijl de geveerde voorvork je een soepele rit biedt, zelfs op oneffen terrein.

vilette e-bike

Deze e-bike is niet alleen een lust voor het oog, maar ook praktisch in gebruik. Met een bagagedrager die tot 25 kilo aan boodschappen kan dragen, en een LCD-display met 5 ondersteuningsstanden en Walk Assist, is de Villette Amant Eco jouw betrouwbare metgezel voor al je dagelijkse avonturen.

Haal deze e-bike snel bij de Albert Heijn

Wil je zelf ervaren hoe het is om op de Villette Amant Eco te rijden? Er is een mogelijkheid om een proefrit te maken bij een Albert Heijn bij jou in de buurt! En als kers op de taart wordt deze e-bike gratis thuisbezorgd binnen 7 werkdagen binnen Nederland, met gratis retournering binnen 14 dagen. Maar wees snel, want OP = OP!

e-bike albert heijn

De Villette Amant Eco is verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs, greige (ja, zo heet de kleur echt), en blauw. Bekijk de website van de Albert Heijn voor de fietsdeals.