Ultieme Airbnb biedt alles wat het mannenhart naar verlangt

De Airbnb waar we het over hebben staat, toegegeven, wel een beetje in the middle of nowhere. Hij bevindt zich namelijk in Middletown Springs, in de staat Vermont in het uiterste noordoosten van de Verenigde Staten. Geografisch gezien ligt dat tussen Boston en New York City. Maar dat de Airbnb op zo’n redelijk onhandige locatie staat maakt eigenlijk niets uit. Er is namelijk genoeg te doen. Zo beschikt het pand over een privégolfbaan met golfkarretjes, meerdere tennisbanen, jetski’s, een café en een fitnessruimte.

Airbnb Vermont

“Honey Pond Farm”, zoals de Airbnb heet, is simpelweg de perfecte plek voor jouw en je vrienden om te chillen en om tot rust te komen. Hoewel een nacht in de Airbnb $ 5000 kost, biedt hij wel plaats voor 15 personen tegelijk. Als je daadwerkelijk met z’n 15’en gaat, hoef je dus uiteindelijk, maar zo’n $ 300 te betalen! Tel uit je winst.

Pooltafel Airbnb

De woning beschikt in totaal over acht slaapkamers, met een gloednieuwe lodge, inclusief zes volledig ingebouwde bedden met opbergruimte, privacygordijnen, leuk beddengoed en verlichting. Daar komen nog eens de zes badkamers – met een stoomdouche in de hoofdbadkamer – bij.

Ultramoderne fitnessruimte, wijnkelder en speelkamer met pooltafel

Maar als we een verdieping lager gaan, komen we bij de ruimte waar het echt om gaat. Op deze verdieping is namelijk een enorme ultramoderne fitnessruimte, een wijnkelder en een speelkamer met pooltafel, sjoelbak en flipperkast te vinden. Uren vermaak gegarandeerd. Bovendien vinden we daar een houtkachel, volledige bar met wastafel en koelkast, comfortabele stoelen, tv en een kantoor/speelkamer. De dubbele openslaande deuren leiden je naar de sfeervolle patio met houtgestookte pizzaoven.

Fitnessruimte Airbnb

Buiten is een echte Amerikaanse veranda met schommelstoelen te vinden. Vanaf dat dek heb je uitzicht over de waanzinnige privé-golfbanen, die zijn uitgerust met acht golfkarretjes. Bij de huur zijn verder ook nog eens 16 kilometer aan wandelpaden, fietsen, vistuig, waterfietsen, kajaks, langlaufski’s en tennisrackets met ballen inbegrepen. Je kunt er dus een sportieve, luxueuze week van maken.

Ben je overtuigd? De Airbnb boeken kan via deze link. Bekijk de YouTube-video hieronder voor een gehele tour: