Airbnb Malibu Dream Airstream

Deze locatie is dé ultieme plek om te ontsnappen aan het drukke stadsleven en één te worden met de natuur. Deze Airstream is dan ook perfect voor de avonturier en de natuurliefhebber. Pak je surfplankje en binnen enkele minuten sta jij de golven van de Stille Oceaan te temmen of maak een onvergetelijke wandeling naar Sandstone Peak, de hoogste berg van Santa Monica.

airbnb malibu MAN MAN 02

Neem plaats op de zachte kussens op het dek en aanschouw de zonsondergang en de sterrenhemel zoals nooit tevoren. Als je geluk hebt kan je zelfs de zeehonden horen blaffen. Ook is de kans op mistvorming aanwezig. Dit zorgt ervoor dat jullie wakker worden boven alle wolken en het gevoel krijgen alsof jullie de enigen op de wereld zijn. Al met al belooft de Malibu Dream Airstream met een 5 sterren-beoordeling uit 338 reacties voor een onvergetelijke vakantie te zorgen met je meisje.

airbnb malibu MAN MAN 01 airbnb malibu MAN MAN 09 airbnb malibu MAN MAN 05 airbnb malibu MAN MAN 03 airbnb malibu MAN MAN 06 airbnb malibu MAN MAN 04

Al ooit gedacht aan een vakantie naar Zuid-Afrika? Deze bizar mooie woning heeft het mooiste uitzicht van Kaapstad.