Mr. Polska en vriendin stappen in het huwelijksbootje

Afgelopen weekend vond een lang gekoesterd moment voor de twee plaats: ze stapten in het huwelijksbootje nadat ze in december 2021 al verloofd waren. Het stel trouwde trouwde in de Poolse havenstad Gdańsk, waar Agathe haar roots heeft liggen. Ook de roots van Mr. Polska liggen – zoals zijn artiestennaam al doet vermoeden – in het Oost-Europese land. ‘Zelfs in onze dromen was het niet zo speciaal als de dag dat we zeiden ‘ja”. Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was op zo’n belangrijke dag voor ons. En ook iedereen die warme woorden en berichtjes heeft gestuurd’, zo verkondigde het stel bij een aantal feestelijke foto’s op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mr Polska (@mrpolska)

Mr. Polska, artiestennaam van Dominik Groot, geldt als één van de latere grondleggers van de hiphop in Nederland. Als driejarige jongen emigreerde hij naar Nederland, waar zijn moeder trouwde met een Nederlandse man en hij zodoende een Nederlandse achternaam kreeg. Polska studeerde aan de prestigieuze Herman Brood Academie, een studie die hij met succes afrondde. Na zijn 101barz-sessie in 2010 en het winnen van de Rookie of the Year-award in datzelfde jaar brak hij definitief door.

Een scala aan grote hits volgden. Vooral de samenwerkingen met collega Ronnie Flex bleken erg lucratief. Het duo bracht in 2014 en 2015 de nummers Zusje en Niemand uit. Dit werden gigantische hits, en komen in menig hiphoplijstje nog altijd aan bod. Een andere hit van de Pools-Nederlandse rapper is Samen met Teske de Schepper, welke ruim 13 miljoen streams en views heeft.

Agathe kersverse vrouw van Mr. Polska

Mr. Polska heeft sinds een aantal jaar een relatie met Agathe, wier achternaam onbekend is bij ons. We weten in ieder geval dat het om een knappe Poolse dame gaat, met haar roots in de stad Gdańsk. Momenteel woont ze in Rotterdam. Als we haar Instagram doorspitten komen we erachter dat ze in ieder geval van reizen houdt. Zo heeft ze plaatjes gelokaliseerd uit onder meer Spanje, Thailand en Curaçao. Bekijk hieronder een paar van haar beste plaatjes:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @agathe_sz

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @agathe_sz