Gereedschapskoffer van Werckmann bij Action

Voortaan zit je nooit meer halverwege de klus zonder de juiste tools. Tenminste, als je bij de Action voor de 300-delige gereedschapskoffer van Werckmann gaat. Zo ben je eindelijk op elke klus voorbereid. Deze gereedschapskoffer heeft namelijk alles, van schroevendraaiers tot kabelbinders en van een drukmeter tot messen. Omdat de gereedschapskoffer zo’n uitgebreide inhoud heeft, maakt ‘ie het ideaal voor professionals, monteurs, elektriciens en doe-het-zelvers.

 

Ideaal om mee te nemen

Deze gereedschapskoffer heeft een gewicht van slechts 10 kg en daarmee is deze opmerkelijk licht, gezien de uitgebreide gereedschapscollectie. Daarbij is er ook nog een comfortabele handgreep en een ergonomisch design, waardoor hij gemakkelijk te dragen is. Al heb je ook de mogelijkheid om de gereedschapskoffer te rollen en als het ware mee te nemen als een koffer wanneer je op reis gaat. Scheelt weer wat onnodig sjouwwerk.

Dan heb je nog de compacte afmetingen (37,5 cm lengte, 20,6 cm breedte, 51,4 cm hoogte). Dit zorgt ervoor dat hij heel makkelijk in je werkruimte, vrachtwagen of garage past. Dit allemaal bij elkaar maakt deze gereedschapskoffer ideaal voor gebruik.

gereedschapskoffer

Te koop voor een bodemprijsje

Mocht je nu helemaal enthousiast geworden zijn, dan hoef je het huis niet uit. Scheelt weer met deze winterse temperaturen. Dit artikel is, vanaf 5 december, namelijk alléén online verkrijgbaar. Daarbij hoef je niet heel lang te wachten, de gereedschapskoffer wordt namelijk thuisbezorgd binnen 3 tot 5 werkdagen. Dus als je het direct koopt, kun je in het weekend lekker klussen. Dan heb je ook even om te kijken of klussen wel echt wat voor je is, of dat je toch beter een professional kan inhuren. Er zitten namelijk 14 dagen bedenktijd op deze gereedschapskoffer. De prijs: 79,95 euro.

gereedschapskoffer action

Ga naar de website van de Action om de gereedschapskoffer te bestellen.