De Action verkoopt een goedkopere versie dan de Dyson stofzuiger

De Tristar-steelstofzuiger is een prima alternatief voor mensen die gek op draadloze stofzuigers zijn, maar niet honderden euro’s willen aftikken voor een dergelijk apparaat. Voor de goedkoopste Dyson ben je namelijk al ruim 300 euro kwijt, wat toch wel aan de hoge kant is voor mensen die weinig waarde hechten aan een huishoudelijk apparaat. De draadloze stofzuiger van het merk Tristar kan je vinden in de filialen van de Action.

Met een opgeladen batterij kun je 45 minuten stofzuigen en je hebt dus genoeg tijd om heel je huis schoon te maken. Althans, ervan uitgaande dat je niet in een reusachtig landhuis woont. Je kunt hem zelfs nog als kruimeldief gebruiken. De stofzuiger heeft 150 watt vermogen en drie snelheden, zodat je gemakkelijk de zuigkracht kunt aanpassen aan de vloer. Hij ziet er ook nog eens stijlvol uit, met een rode en zilveren afwerking. Verder wordt de stofzuiger geleverd met drie verschillende opzetstukken: een voor het kieren, een stofzuigerborstel en een combiborstel. Kortom, een alleskunner voor kleine woningen.

draadloze steelstofzuiger tristar action

De stofzuiger is voorzien van een HEPA filter en dat zorgt ervoor dat de lucht schoon blijft, terwijl je lekker aan het stofzuigen bent. Het artikelnummer is 3012326, dat bespaart je een zoektocht in de winkel! De prijs van de Tristar steelstofzuiger: 59,95 euro.