De slimme weegschaal van de Action

Deze weegschaal, te koop bij de Action, heeft met maar liefst 28 meetfuncties, voor onder andere je BMI, lichaamsvet, en spiermassa, heel veel te bieden. Deze gadget biedt een uitgebreide analyse van het gehele menselijk lichaam die binnen slechts wat enkele seconden wordt uitgevoerd. Of je nu bezig bent met afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, deze slimme weegschaal werkt 24/7 als je persoonlijke assistent en motivator.

Om ervoor te zorgen dat je de meest nauwkeurige metingen krijgt, is het belangrijk om jezelf altijd op hetzelfde moment te wegen. En dan graag zonder sokken of schoenen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je meetresultaten consistent hetzelfde zijn en blijven en kun je de voortgang erg nauwkeurig in de gaten houden.

action

Append fit worden

Een van de beste eigenschappen van deze weegschaal is de gratis Fitdays-app die wordt meegeleverd. Met deze app kun je je voortgang bijhouden en al je metingen gemakkelijk op je smartphone bekijken. Door de weegschaal via bluetooth met de app te verbinden, worden je meetresultaten direct gesynchroniseerd. Bovendien kunnen tot wel 24 gebruikers de app koppelen, wat betekent dat niet alleen jij maar ook je vrienden en familieleden hun gezondheidsreis kunnen volgen en elkaar kunnen uitdagen.

Kortom, met de slimme weegschaal van Silvergear haal je een krachtig hulpmiddel in huis waarmee je je lichaam beter leert kennen en je gezondheidsdoelen effectiever kunt bereiken. Waar wacht je nog op? Neem de controle over je gezondheid en begin vandaag nog met meten en verbeteren!

Deze Silvergear Smart weegschaal is nu hier online te bestellen voor een bedrag van slechts € 29,95.