Perfecte gadget voor de zomer

De zalige zomeravonden komen er weer aan, en dan gaat een lekker ijskoud drankje er vaak ook wel in. Enfin, die grote ijsblokken zijn ook niet optimaal, en het mixen van een drankje kan ook nog een behoorlijke uitdaging zijn. Met de Tristar 2-in-1 slushy maker en ijscrusher is het hartstikke eenvoudig om deze versnaperingen te realiseren, en kom jij aankomende zomer in ieder geval niet met een droge keel te zitten.

Hoe werkt het apparaat?

Eigenlijk werkt het apparaat heel eenvoudig. Je vult het reservoir met ijsblokjes, waarna je het gewenste formaat ijssnippers uit kan kiezen. Door het scherpe mes snijdt de machine de blokjes in kleine of grotere stukken ijs. Met een inhoud van maar liefst 1,1 liter is het mogelijk om behoorlijke hoeveelheden ijs te crushen. Perfect voor als je met een groep vrienden lekker aan de cocktails wil zitten. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om de slush-stand te gebruiken, waarmee je de meest zalige drankjes kan mixen. Lekker hoor!

action gadget deals

Naast dat het apparaat onwijs praktisch in gebruik is, neemt hij ook niet al te veel ruimte in beslag, waardoor je genoeg ruimte overhoudt op de tafel. Het schoonmaken van het apparaat is ook hartstikke eenvoudig. Zo kan je de Tristar 2-in-1 slushy maker en ijscrusher gewoon in je vaatwasser stoppen, waarna hij weer gereed is voor nieuw gebruik.

Uitstekende online deal

Deze handige gadget van de Action lijkt ideaal, en kost ook niet al te veel. Helemaal warm geworden van dit briljante apparaat? De Tristar 2-in-1 slushy maker en ijscrusher is momenteel te koop via de website van de Action voor het luttele bedrag van € 29,95. Oftewel, scoren die hap, en de hoogste tijd om de meest unieke drankjes te creëren.

tristarr

2-in-1 slushy maker en ijscrusher

Tristar €29,95 Shop nu