Action brengt de sportschool in huis

Action heeft een handige fitnessbank uitgebracht waar je gemakkelijk al je spieren mee kunt gaan trainen. Of je je buik, borst of schouders wilt verstevigen, deze bank kan je voor verschillende doeleinden gebruiken.

De bank is verstelbaar op verschillende houdingen, bijvoorbeeld plat, omhoog of omlaag; voor elke spier wat wils. Het is ideaal voor mensen die willen beginnen met sporten die liever niet een duur sportschoolabonnement willen aanchaffen.

action fitnessbank

Het rode en zwarte kussen is zacht en zorgt voor veel comfort, en natuurlijk steun. Je zou hem ook kunnen gebruiken als een helling voor je buikspieren door een kant omlaag te zetten, je enkels vast te zetten en met je bovenlichaam omhoog te gaan. Voor de grote jongens die dat te licht vinden, kunnen het lastiger voor hunzelf maken door gewichten te gebruiken.

action fitnessbank

Het is wel belangrijk om te weten dat deze multifunctionele bank alleen online te koop is. Je krijgt er bovendien allerlei handige dingen bij geleverd. De set bestaat namelijk uit natuurlijk de bank zelf, maar ook schuimrollen, steunframes, draaiknoppen, vergrendeling spin, bout en moer en uiteraard een handleiding.

Het maximale gewichtslimiet is wel 100 kg en de afmetingen zijn 153 x 115 x 32 cm. Bekijk de website van de Action voor de prijs en meer informatie.