Over First Dates

First Dates is een van de meest vermakelijke programma’s die je vandaag de dag op televisie kan bekijken. In dit programma koppelen de makers je aan jouw perfecte match en ontmoeten jullie elkaar voor het eerst in het First Dates-restaurant. Wat natuurlijk de meest leuke en gênante situaties oplevert. Want het is ook niet niks om op televisie op date te gaan met een compleet onbekend persoon en tientallen camera’s op je gericht.

Na zo’n date komt ook nog even een soort van evaluatiegesprek, waarbij de koppels laten weten of ze elkaar nog een keer willen zien of dat het hier bij blijft. Met een beetje geluk heb je een top date en zit er een vervolg in.

Aanmelden voor het nieuwe seizoen?

Ondanks dat er in de afleveringen vaak niet meer in zit dan een eerste date, zijn er wel degelijk succesverhalen. Op het Instagram-account van BNNVARA verscheen een video met verschillende oud-kandidaten, die vertelden over hun geluk in de liefde. Maar daar blijft het niet bij, de oud-kandidaten vertellen namelijk ook dat je je nu kunt aanmelden voor het nieuwe seizoen van First Dates: “Niet geschoten is altijd mis”, schrijft BNNVARA bij het bericht.

Ook op een castingwebsite is een oproep te lezen: “Ben jij single en op zoek naar echte liefde? In het First Dates-restaurant is iedereen welkom van jong tot oud. Geef je dan op, of iemand anders: een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin. Wij zoeken voor jou de match voor een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Wie weet ontmoet jij de liefde van je leven”, is te lezen in de oproep.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@omroepbnnvara)

Uit eten in het First Dates-restaurant kost je wel wat

Verder is het misschien ook handig om te weten dat zo’n eerste date met een leuke jonge dame in het First Dates-restaurant absoluut geen vermogen kost. Zo betaal je maar 25 euro en dat is inclusief eten én drinken. Daarnaast krijg je er natuurlijk ook nog een gratis tv-ervaring bij en heb je misschien wel de avond van je leven. Dus waar wacht je nog op. Je kunt je nu aanmelden voor First Dates en dan doet cupido de rest voor je.