Wij-vorm

Bij alles wat er wordt verteld, wordt er in de wij-vorm gesproken. ‘Wij vonden dat zo leuk, wij vonden dit echt’. Leuk voor jullie, but no one gives a f*ck. Je kan gewoon je verhaal vertellen en als die ander daar wat over in te brengen heeft kan deze persoon daar gewoon zelf wat over zeggen. Daarnaast wordt elke zin afgesloten met ’toch, schatje?’.

Klef in het openbaar

Kleffe koppels zijn irritant. Maar als ze het doen op plekken waar niemand er last van heeft, is het natuurlijk voor niemand een probleem. Helaas voor alle andere mensen zijn kleffe koppels ook klef in het openbaar. Constant hand in hand lopen, ongegeneerd op een bankje in het openbaar gaan zitten zoenen.. Nee, wij zijn er geen fan van.

Kleffe stelletjes man man

Third weelin’

Het is nooit chill als jij je als een derde wiel aan de wagen voelt en het is ook zeker niet netjes van jouw maat dat jij in deze situatie gezet wordt. Je spreekt af met een reden, toch? Een biertje drinken met je maten, zou ook een biertje drinken mét je maten moeten zijn. Helaas, dit principe werkt niet voor iedereen hetzelfde. Je hoeft jouw partner niet élke keer mee te nemen om vervolgens alleen maar aan elkaar te zitten friemelen. Hou het gewoon bij een avond met je maten.

Constant appen

Ze appen constant. Jullie hoeven niet 24/7 met elkaar bezig te zijn, al helemaal niet als je gewoon een avond met je maten hebt afgesproken. Wat hebben jullie überhaupt constant te bespreken?

Gezamenlijke social media-accounts

Een gezamenlijk social media-account is gewoon simpelweg een no-go. Do we need to say more? 

Continu lief zijn tegen elkaar is niet echt een teken van een goede relatie. Onderzoek wijst uit: stelletjes die ruzie maken zijn gelukkiger.