Een rondleiding door Frenkie de Jong zijn nieuwe woning

Frenkie tikte in september maar liefst € 1.750.000 neer voor zijn nieuwe stek. Een flink bedrag, maar door het contract van Frenkie de Jong bij FC Barcelona heeft hij zeker geen hypotheken nodig. Wat krijg je eigenlijk voor dat bedrag? De villa heeft een indrukwekkend woonoppervlak van 360 vierkante meter, met in totaal negen kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. Dit alles is verspreid over twee verdiepingen en een zolder.

De keuken van de villa is natuurlijk van topkwaliteit, uitgerust met alle inbouwapparatuur die je maar kunt wensen. En dan hebben we het nog niet gehad over de achtertuin, die zich uitstrekt over bijna 760 vierkante meter. Dit zonovergoten paradijs heeft zelfs een zwembad! Perfect voor ontspanning na een zware training of gewoon om te genieten van de zon. Verder is er een aangebouwde garage waar hij drie auto’s kwijt kan. Natuurlijk is de woning ook voorzien van domotica, want dat is tegenwoordig onmisbaar. Wat betreft duurzaamheid, het energielabel is A, wat betekent dat de villa zowel zuinig als milieuvriendelijk is.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de woning van Frenkie de Jong of bezoek de website van BekendeBuren:

nieuwe villa frenkie de jong

huis frenkie de jong voetballer

Niet zijn eerste woning

Dat Frenkie slim omgaat met zijn geld, bewijzen zijn eerder aangeschafte woningen al. Eerder legde hij namelijk al € 490.000 neer voor een woning in Arkel en kocht hij ook al een appartement in onze mooie hoofdstad. Zo laat de technische middenvelder zien dat hij ook buiten het veld een slimme speler is.