Nieuwe woning van Frenkie de Jong

In januari 2019 tekende De Jong een contract bij FC Barcelona. Sindsdien woont Frenkie de Jong in de zonnige Catalaanse stad. De Nederlander strijkt een flink salaris op in de stad aan de Costa Brava. Onlangs heeft Frenkie een royale woning gekocht in zijn ‘jeugddorp’ Arkel.

De nieuwe woning van Frenkie de Jong telt maar liefst vijf slaapkamers. De 24-jarige middenvelder houdt dus alvast rekening met een eventuele gezinsuitbreiding of visite. In de 125 vierkante meter aan woonruimte vind je onder meer nog een riante uitgebouwde keuken en flinke woonkamer. Je kunt deze twee-onder-een-kapwoning wel een echte gezinswoning noemen. De tuin ligt natuurlijk heerlijk op het zuiden zodat het toch lijkt alsof De Jong en zijn vriendin, Mikkie Kiemeney, in Spanje zijn.

Frenkie de Jong koopt een woning in eigen land

Flinke prijs voor de twee-onder-een-kapwoning

De voetballer heeft voor het huis 490.000 euro moeten neerleggen. En dat terwijl het huis voor 425.000 euro te koop stond. De Jong wilde het huis dus zo graag hebben, dat hij maar liefst 65.000 euro extra ervoor over had. Echter zal dat bedrag voor hem geen enkele moeite geweest zijn als profvoetballer.

Frenkie de Jong koopt een woning in eigen land

Check BekendeBuren voor nog meer foto’s van de nieuwe woning van Frenkie de Jong.

In de hoofdstad heeft de voetballer ook een appartement, maar dat Amsterdamse appartement heeft Frenkie een tijdje geleden in de verhuur gezet.