Celeste Barber pakt Kylie Jenner aan met een ‘pikante’ parodie

In een nieuwe video op haar Instagram neemt comedian Celeste het op tegen Kylie Jenner dus, die haar fans eerder verblufte met een sensuele bikinivideo. Terwijl Kylie verleidelijk zonnebrand op haar strakke lijf sprayde, besloot Celeste haar eigen grappige versie te maken. Dit wordt uiteraard gedaan met een flinke dosis zelfspot.

Maar waar Kylie Jenner het voor elkaar kreeg om er nog steeds jaloersmakend goed uit te zien terwijl ze casual lotion op haar godsgruwelijk aantrekkelijke lichaam sprayde, liep het bij Celeste wat anders af. In plaats van een verfijnde look, eindigde ze onhandig genoeg met een flink grote klodder zonnebrand op haar hoofd en, laten we zeggen, een nogal rommelige rommeltje aan het eind. De caption? “Kylie en ik doen gewoon het werk van de Hoge Heer.” Ja, ze weet haar momenten wel te pakken.

Bekijk de video van Celeste Barber haar Instagram hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Celeste Barber (@celestebarber)


Als je ooit een bijzonder slechte dag op werk hebt bijvoorbeeld, dan is de geweldige tip om gewoon even door Celestes feed te scrollen. Je lachspieren zullen je dankbaar zijn en krijgen gegarandeerd een goede work-out.