Verhaallijn van The Lincoln Lawyer seizoen 3

Mickey Haller moet een digitale pooier verdedigen die beschuldigd wordt van moord. En het wordt nog spannender: het slachtoffer is een oude vriendin van Mickey. Dat maakt het allemaal extra persoonlijk, en dat zorgt voor wat heftige momenten. De makers, Ted Humphrey en David E. Kelley, hebben besloten om niet alles uit het boek te volgen. Ze voegen zelfs flashbacks toe, zodat we meer te weten komen over Mickeys verleden. Het wordt een hele rollercoaster dus.

Bekijk hier de trailer:

Cast van The Lincoln Lawyer seizoen 3

Natuurlijk zien we de vertrouwde gezichten: Manuel Garcia-Rulfo als Mickey Haller, Becki Newton als Lorna Crane en Jazz Raycole als Izzy Letts. Neve Campbell is terug als Maggie McPherson, wat interessant is, omdat ze in het boek niet voorkomt. Dit opent de deur voor spannende verhaallijnen in de toekomst.
Daarnaast zijn er een paar nieuwe gezichten die je zeker wilt leren kennen. Merrin Dungey speelt rechter Regina Turner, een jongere en progressievere rechter die Mickey misschien kan helpen of juist in de weg zit. Allyn Moriyon is Eddie Rojas, een fitnessfanaat die dringend hulp nodig heeft. En dan hebben we William Forsythe als een onschuldige aanklager, maar geloof me, er schuilt meer achter zijn verhaal. Tot slot is er Philip Anthony-Rodriguez als Adam Suarez, de plaatsvervangend hoofdofficier van justitie.

Beoordelingen IMDb en Rotten Tomatoes

The Lincoln Lawyer scoort op IMDb een indrukwekkende 7.7/10, wat aangeeft dat veel kijkers de serie waarderen. Op Rotten Tomatoes heeft de serie een gemiddelde Tomatometer-score van 85%, wat betekent dat de kijkers overwegend positief zijn. Deze cijfers laten zien dat The Lincoln Lawyer – Seizoen 3 zowel bij kijkers als bij jou goed in de smaak zal vallen. Zet 17 oktober dus maar in de agenda!