Financiële voordelen dankzij natuurlijk landgoed in IJsselstein

Bij deze moderne woning in de nabijheid van het centrum van IJsselstein zit een landgoed inbegrepen van maar liefst 11 hectare. De groene omgeving die we aantreffen op het landgoed zorgt ervoor dat het stuk grond onder de Natuurschoonwet valt. Dat heeft opmerkelijk veel financiële voordelen. Zo komt kersverse eigenaar van deze villa in aanmerking voor vrijstelling van de overdrachtsbelasting en gedeeltelijke vrijstelling van de zaakbelasting omtrent de ongebouwde delen van het landgoed. Ook beschikt De Mare hierdoor over een maas in de wet wat betreft erf- en schenkbelasting, die daarmee gedeeltelijk kan worden omzeild. Goed, los van alle financiële voordelen zorgt de vele groenvoorziening voor een privacyvolle en rustige omgeving.

Miljoenenvilla met vakantieachtige sferen

Op de begane grond is veelvuldig gebruik gemaakt van marmeren tegels, die je bij binnenkomst naar de eetkamer en living leiden. Vooral de grote ramen die zich rondom de gehele begane grond begeven zorgen voor een luxueuze uitstraling. Deze ramen realiseren namelijk een 360 graden panoramazicht, wat wegens het vele groen natuurlijk voor een absoluut plaatje zorgt. Aan de linkerzijde van de entree is de woonkeuken geplaatst, waar de modernste keukentrends van toepassing zijn. Een kookeiland, gloednieuwe inbouwapparatuur en hoge kasten zijn dus vanzelfsprekend. Door middel van schuifdeuren is vanuit zowel de keuken als de woonkamer het riante buitenterras/stijger te betreden. Zo heeft de architect optimaal gebruik gemaakt van het feit dat de villa volledig omgeven is met water. Het terras creëert hierdoor vakantieachtige taferelen.

Modern binnenzwembad met panoramaview

In een miljoenenvilla als dit mag de royale masterbedroom met en suite badkamer natuurlijk niet ontbreken. In deze ruimtes is gekozen voor houten details die zich vertalen in het bed, de deur en de badkamerkasten. De dubbele wasbak en het riante ligbad in de badkamer zijn echter niet van hout, maar wel uitermate luxe en comfortabel. Mocht je het bad alsnog te krap vinden, kan er altijd nog een duik worden genomen in het enorme binnenzwembad in deze villa. Met de prachtige omgeving en de heerlijke zonnestoelen langs de zwembadrand waan je jezelf hier even op een vakantie-eiland.

De Mare in IJsselstein kost exact 5,7 miljoen euro

Om de woning helemaal af te maken is er nog rekening gehouden met een inpandige parkeerplaats en zelfs een biljartkamer. Van die laatste valt met een aantal kleine aanpassingen gemakkelijk om te toveren tot mancave. Tenminste, als je budget het toelaat. Voor deze imponerende villa in IJsselstein dient namelijk een bedrag van maar liefst 5,7 miljoen euro af te worden gerekend. Tja, wanneer een woning te koop staat bij onze vrienden van Christie’s International Real Estate kan je de klok er gelijk op zetten dat de vraagprijs immens is. Zie hieronder een aantal extra foto’s van De Mare en probeer niet weg te dromen!