Sonja Bakker hoopt op winst van ruim 1,4 miljoen euro

Sonja Bakker heeft voor de koop van het huis in Bergen vermoedelijk slim onderhandeld, want ze kocht het paleis destijds voor een koopsom van precies 1.395.000 euro. Als we kijken naar de hoge mate van luxe en comfort die de schrijfster voor dit bedrag terug heeft gekregen, mogen we wel spreken van een goede deal. Het pand stond destijds namelijk te koop voor exact 1.695.000 euro, wat dus betekent dat Sonja drie ton van de vraagprijs af heeft kunnen dingen. Dit gebeurde in 2017 en sindsdien is de woning een absurde waardestijging ondergaan. Op dit moment probeert Bakker het huis aan de man te brengen voor een vraagprijs van maar liefst 2.795.000 euro. De dieetgoeroe hoopt daarmee dus op een dikke winst van ruim 1,4 miljoen euro!

Vorstelijke resideren op 315 vierkante meter woonruimte

Oké, de toekomstige eigenaar moet dus een aardig geldbedrag aftikken om in dit vorstelijke huis te kunnen resideren, maar hoe luxe is deze woning nu eigenlijk? Als we kijken naar de buitenzijde voldoet het pand al aan alle verwachtingen. Oorspronkelijk betreft het namelijk twee aparte woningen, maar Sonja Bakker heeft deze panden samengevoegd tot één immens huis. Hierdoor is er sprake een riant woonoppervlak van bijna 315 vierkante meter en een indrukwekkende achtertuin. De villa heeft een authentiek karakter en is een fijne combinatie van klassiek en modern. De binnenzijde is vooral ingericht in de kleuren wit en beige, wat in de royale living totaal niet misstaat. In deze ruimte is gedacht aan grote ligbanken en een groot flatscreen. Ook het uitzicht over de omliggende tuin is erg uniek.

woning sonja bakker

Moderne eetkamer en slaapkamer met en suite badruimte

Aangrenzend aan de woonkamer is een reusachtige eetkamer aangelegd, die op zijn beurt weer verbonden is met de moderne woonkeuken. Het keukenblad is uitgevoerd in witmarmer, terwijl alle inbouwapparatuur is weggewerkt in een houten kast. Aan de achterzijde van de woning is een extra zitkamer gebouwd, waar we wederom een riant flatscreen tegenkomen. Op de bovenverdieping treffen we een mooie masterbedroom met en suite badkamer, precies zoals je van een miljoenenvilla zou verwachten. Hetzelfde geldt voor de vele extra slaap- en badkamers en ook een inloopkast mag uiteraard niet ontbreken.

Grote sauna en jacuzzi in de royale achtertuin

Ook de ruimte in de achtertuin is zodanig benut dat er aan luxe en comfort geen gebrek zal zijn. Er is bijvoorbeeld gedacht aan een grote sauna die, door middel van glazen schuifdeuren, uitzicht biedt op de rest van de achtertuin. Naast deze wellnessvoorziening is er rekening gehouden met een heuse jacuzzi aan de achterzijde van de villa. Hoewel dergelijke voorzieningen natuurlijk stroom vreten, zullen de maandelijkse energiekosten best meevallen. Wegens een twintigtal zonnepanelen is het pand bezegeld met energielabel B, waardoor je met een gerust hart de sauna aan kan slingeren. Zie hieronder een aantal extra foto’s van dit majestueuze huis van Sonja Bakker of neem een kijkje op Bekendeburen.