Waarom kiezen voor rookglas?

Doordat Rookglas, ook wel getint glas, donkerder is, heb je meteen de beschikking over meer privacy. Het leuke hieraan is dat je de ruimte niet volledig afsluit en dat je moderne badkamer voorziet van een subtiele tint. Niet alleen maakt het je badkamer exclusiever en luxer, het zorgt ook nog eens voor een ontspannen sfeer. Wil jij na een lange dag relaxed douchen? Dan is rookglas echt wat voor jou!

Een zeer mannelijk design

We kunnen wel stellen dat rookglas een typisch voorbeeld is van een mannelijk design. Niet alleen is het minimalistisch, het donkere glas contrasteert prachtig met lichte en natuurlijke materialen zoals beton, marmer of hout. Deze combinatie maakt je badkamer niet alleen strak en verfijnd, maar ook robuust. Kies vervolgens voor zwarte kranen en de juiste accessoires en je hebt een prachtige badkamer waar iedere man van droomt.

Makkelijk schoon te houden

Vind jij het fijn als je badkamer weinig onderhoud nodig heeft? Ook dan is de keuze voor rookglas een hele goede. Dankzij de donkere tint zijn vlekken minder goed zichtbaar, hierdoor hoef je minder vaak te reinigen. Overigens is dit niet het enige voordeel dat het donkere glas te bieden heeft als het gaat om onderhoud, kalkafzettingen zeepresten vallen namelijk ook minder snel op.

Een goede investering

We kunnen wel stellen dat een mooie douchewand met rookglas een goede investering is. Niet alleen waardeer je je badkamer meer dankzij haar prachtige uitstraling, je woning wordt ook nog eens meer waard. De meeste mensen hechten ontzettend veel waarde aan de badkamer op het moment dat ze een nieuwe woning kopen. Heb jij geïnvesteerd in je badkamer en is deze zeer stijlvol? Dan is dit absoluut een investering die je er uit gaat halen. Belangrijk hierbij is wel dat je ervoor zorgt dat je kwalitatieve aankopen doet voor de lange termijn. Kies voor duurzaamheid en laat je niet te veel leiden door de prijs.