1. Le Labo – Santal 33: de mysterieuze verleider

Dit is dé geur waar iedereen het over heeft. Santal 33 van Le Labo is als een western held in parfumvorm. Denk aan het wilde Amerikaanse westen, een man die nonchalant voor het kampvuur zit met dat foute leren jasje. De combinatie van sandelhout, cederhout en kardemom zorgt voor een krachtig en bovenal mannelijk aroma. En volgens vele vrouwen maakt juist die mysterieuze vibe hen nieuwsgierig. Kortom, met deze geur ga je zeker scoren.

le labo santal 33 lekker geurtje mannen en vrouwen

2. Bleu de Chanel: een echte klassieker

Als je op zoek bent naar iets dat net wat makkelijker verkrijgbaar is, dan komt Bleu de Chanel om de hoek kijken. Deze classic is een geur die fris, mannelijk en tegelijkertijd verfijnd is. De mix van citrus, hout en kruiden zorgt voor een verfrissend, maar stoer parfum, dat toch subtiel blijft hangen. Vrouwen omschrijven dit vaak als zelfverzekerd en onafhankelijk, en wie wil nou niet zo overkomen?

lekkere geurtjes mannen

3. Byredo – Sunday Cologne: de stijlvolle underdog

Sunday Cologne van Byredo is misschien niet zo bekend als de vorige geuren, maar onderschat deze niet. Deze geur is een zogeheten hidden gem. Met kruidige tonen en een vleugje citrus is dit een verfijnd parfum dat nooit te overheersend is, maar toch flink wat indruk maakt. Perfect voor de man die stijlvol wil ruiken zonder te veel moeite te doen. Vrouwen houden van die elegante eenvoud, en dat is precies wat deze cologne laat doen ruiken.

Byredo - Sunday Cologne

Dus, wil je die extra complimenten scoren van het vrouwelijke publiek? Je weet wat je te doen staat. Of je nu voor die mysterieuze Le Labo gaat, de frisse klasse van Bleu de Chanel of de stijl van Byredo, deze parfums doen het áltijd goed! Probeer ze uit en test het effect.