Badr Hari’s nieuwe vriendin

Met een recente Instagram-post heeft Badr eindelijk wat duidelijkheid gegeven. Op de foto zien we hem samen met Eefje, een brunette die je zonder twijfel doet opkijken. Strak gezicht, zelfverzekerde uitstraling en een lichaam waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Geen wonder dat ze de aandacht van Badr heeft getrokken. In de post schreef hij: “I loved her, and she loved us.” Een duidelijk statement dat de geruchten nu wel bevestigd zijn.

badr hari insta

Wie is Eefje Plet?

Eefje is niet zomaar iemand die uit het niets in het leven van Badr kwam. Ze was eerder werkzaam als babysitter voor zijn kinderen, maar het lijkt erop dat ze inmiddels een veel belangrijkere rol in zijn leven speelt. En laten we eerlijk zijn, naast haar schoonheid straalt ze ook die zelfverzekerde charme uit waar een man als Badr niet omheen kan.

Badr en Eefje zijn de afgelopen tijd al regelmatig samen gespot, of het nu in de stad is, tijdens vakanties, of bij wedstrijden. Hun band is onmiskenbaar, en het lijkt erop dat de kickbokser niet alleen een prachtige dame, maar ook een nieuwe liefde heeft gevonden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eefje (@eefjeplet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eefje (@eefjeplet)


Voor wie zich afvraagt hoe Badr het doet: zo’n knappe, jonge vrouw aan je zijde is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Maar voor een man die zowel fysiek als mentaal altijd op scherp blijft, komt het misschien niet als een verrassing. Wat je ook van hem vindt, één ding is duidelijk: Badr Hari is in alles een professional en deze nieuwe relatie is daar geen uitzondering op.