Spectaculaire architectuur en reusachtig perceel

Funda staat bomvol met prachtige huizen, maar optrekjes als dit zien we zelden. Dit huis in Beekbergen overtreft andere huizen in deze prijsklasse met gemak door middel van z’n opmerkelijke architectuur. Los van het prachtige uiterlijk van de woning en de absurde luxe aan de binnenzijde, zit er een reusachtig perceel bij de verkoop inbegrepen. Het gaat om een stuk grond met een oppervlakte van maar liefst 23.450 vierkante meter, waardoor je dus een compleet eigen park bij de woning krijgt. De groene omgeving is dus zeer indrukwekkend en de combinatie met de aparte architectuur van het huis is uitmuntend.

Na het betreden van de hele lange oprijlaan, komen we aan bij de woning die oogt als een ijzersterke bunker. Dankzij de vulkanische voorzijde is de entree zeer groots en waan je jezelf direct in een andere wereld. Aan de achterzijde van de buitenkant van het huis worden we wederom verrast door een architectuur die we niet alledaags kunnen noemen. Met het schuine rieten dak en de kokervormige ramen, heb je met deze villa een heel bijzondere woningparel in handen. Om jezelf de nieuwe eigenaar van dit optrekje te kunnen noemen, dien je echter diep in de buidel te tasten.

villa bosrijke omgeving funda

Bosachtige omgeving met jacuzzi

Het enorme perceel creëert genoeg ruimte voor een indrukwekkende voor- en achtertuin. De woning is omringd door een bosachtige omgeving, waar aan ruimte en privacy geen gebrek is. Al langs de meterslange oprijlaan worden we overweldigd door de natuurrijke tuin, waardoor het onthaal zeer sfeervol is. De wagen kunnen we kwijt in de inpandige garage, waar plaats is voor wel een tiental vierwielers, om vervolgens een kijkje te nemen op het reusachtige perceel. Tot onze verrassing komen we vijvers, een kinderspeelplaats en zelfs een extra garagebox. Verder is het enorme stuk grond bezet door middel van een privébos. Voor een urenlange wandeling hoef je de tuin dus niet eens te verlaten. In deze omgeving kom je helemaal tot rust en zal je enkel het geluid van zingende vogels horen. Zo zal je op de buitenterrassen van deze woning met enige regelmaat een eekhoorn aantreffen, wat het huis van extra charme voorziet.

Dichter bij de woning komen we een aantal luxe zitplaatsen en voorzieningen tegen. Zo zijn is er een aantal ruime buitenterrassen aanwezig, waar louter gebruik gemaakt is van comfortabele zitplekken. Aan de zijkant van de woning treffen we een luxueuze tuinset, die ideaal is voor tijdens de hete zomerdagen. Datzelfde geldt voor de jacuzzi die naast het terras is neergezet, waar heerlijk genoten kan worden van een glaasje bubbels. Vanuit het bad is het uitzicht over de bosachtige omgeving werkelijk fantastisch. Hier waan je jezelf een koning!

Living met zeer unieke open haard

Met een sierlijke brug is de ontvangsthal van de villa te betreden. Hier loop je direct tegen de trappenconstructie die draaiend naar de bovenverdieping leidt. Daarachter is de reusachtige living aangelegd, waar kosten noch moeite gespaard zijn gebleven. Het strakke interieur bestaat uit een aantal comfortabele zitplaatsen, die allemaal over een fantastisch uitzicht beschikken. In het midden van de woonkamer is een heel unieke open haard geplaatst, die een sfeervolle vlam vanuit de vloer weet te realiseren. Zo’n open haard zien we zelden en geeft de luxe living absolute meerwaarde. In de hoek van de woonkamer is de eetruimte geplaatst, die zich in de nabijheid van de moderne woonkeuken bevindt. Om deze keuken te betreden moeten we een kleine trap naar beneden nemen, omdat deze in het souterrain is neergezet. Aan luxe is wederom geen gebrek en alle laatste trend zijn hier van toepassing. Een zeer bijzondere wasbak, keukenblad en alle nodige inbouwapparatuur zijn aanwezig. Deze keuken is ongetwijfeld peperduur, wat natuurlijk vanzelfsprekend is voor een villa als deze.woonkamer funda villa beekbergen

Masterbedroom met en suite badkamer en walk-in-closet

De absurde mate van luxe wordt op de eerste verdieping moeiteloos doorgezet, bijvoorbeeld in de masterbedroom. Naast het enorme bed en aangrenzende balkon, beschikt de kamer voor een en suite badkamer. Deze is op moderne manier naast de slaapkamer geplaatst en is voorzien van een unieke wastafel en royale inloopdouche. Dit is een heel bijzondere manier om een en suite badkamer te realiseren, want er is zelfs een directe verbinding naar de walk-in-closet. Naast de masterbedroom beschikken alle andere kamers over een en suite badkamer, al kunnen deze niet tippen aan de absurde luxe van de grootste slaapkamer van het huis.

Binnenzwembad op de bovenste verdieping

Door middel van een inpandige lift, is het mogelijk om vanaf de eerste verdieping naar het verwarmde binnenzwembad te gaan. Deze bevindt zich, zeer bijzonder, op de bovenste verdieping van de villa. Dankzij het glazen panoramadak kan je tijdens het zwemmen in de avonduren van de schitterende sterrenhemel. Dit maakt de bovenverdieping van deze woning werkelijk waanzinnig en overtreft het toppunt van luxe met gemak. Naast het zwembad is een aparte badkamer geplaatst, waar sprake is van mozaïekbetegeling. Zo is het huis van boven tot onder tot in de perfectie afgewerkt en van alle nodige faciliteiten voorzien.

Bijzondere villa moet 3,5 miljoen euro kosten

Wauw, wat een pracht en praal aan zowel de binnen- als buitenzijde van deze woning zeg! Het is begrijpelijk dat deze villa een aardig zakcentje moet gaan kosten. Hierdoor valt het huis buiten het budget van de meeste huizenzoekers in Nederland. Op dit moment prijkt er namelijk een vraagprijs van maar liefst 3,5 miljoen euro op het prijskaartje. Per vierkante meter zal de toekomstige eigenaar dus bijna 8.800 euro moeten lappen, wat ver boven het gemiddelde ligt. Ach ja, het kost misschien veel duiten, maar dan beschik je wel over een uiterst unieke woning met een eigen bos. Zie hieronder een aantal extra foto’s van dit huis en oordeel of je het de royale vraagprijs waard vindt.