Indoor fietstrainer bij de Action

Sportieve fietsers, opgelet! Vanaf 16 september 2024 staat er dus bij Action een absolute must-have voor jullie klaar: de Tacx Boost indoor fietstrainer. Of je nu door de regen wordt tegengehouden of simpelweg nog vaker wilt fietsen, deze indoor trainer maakt het mogelijk om vanuit je eigen woonkamer te trainen alsof je de steilste heuvels beklimt.

De Tacx Boost is niet zomaar een fietstrainer. Met een sterke magnetische rem biedt hij een realistisch fietsgevoel zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Dit betekent dat je overal en altijd kunt trainen, of dat nu in je huiskamer of in de garage is. Bovendien is de installatie een fluitje van een cent: met slechts twee klikken ben je klaar om te gaan. En na je rit? Dan berg je hem misschien wel net zo makkelijk weer op.

fietstrainer

Fietsen was nog nooit zo toegankelijk

Wat deze trainer extra interessant maakt, is de compatibiliteit met populaire training apps zoals de zogeheten apps Zwift en TrainerRoad. Voeg een snelheidssensor toe (die je apart kunt aanschaffen) en je kunt jouw prestaties NOG beter volgen. Het beste van alles? Voor slechts € 119 haal je deze toptrainer in huis.

Dus waar wacht je nog op? Haal de Tacx Boost in huis en fiets je fit, ongeacht het weer! Binnen 3-5 werkdagen staat hij al bij jou op de stoep, ready om jouw trainingen een flinke boost te geven