Woning in 2e Exloërmond staat te koop voor minder dan twee ton

Als je anno 2024 een woning te koop ziet staan onder de twee ton, dan trekt het al snel de aandacht. Maar wanneer een woning ook nog eens instapklaar is en voorzien is van onder andere een carport, grote serre en een zwembad, dan verdient hij zeker de aandacht.

Dit huis bevindt zich in 2e Exloërmond, in de provincie Drenthe. De advertentie op Funda betreft een ruime gezinswoning, gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt, op steenworp afstand van de basisschool en de kinderopvang. Met een woonoppervlakte van 106 m², een perceel van 184 m² en maar liefst vier slaapkamers, is er meer dan genoeg ruimte. Kortom, de ideale plek voor een jong gezin.

Informatie van de advertentie op Funda

Bij binnenkomst in deze woning betreed je een ruime entree met een praktische kast waarin de CV-ketel, de omvormer voor zonnepanelen en wasmachineaansluitingen zijn ondergebracht. De entree biedt toegang tot de ruime woonkamer met voldoende plek voor een hoekbank, eet- en zitgedeelte. De massief eiken vloer en pelletkachel dragen bij aan een warme, gezellige sfeer. Aangrenzend is de dichte keuken met een vierpits gasfornuis, afzuigkap, inductieplaat en een elektrische geiser.

De hal vanuit de keuken leidt naar de badkamer en tuin. De badkamer op de begane grond is uitgerust met een urinoir, toilet, wastafel, ligbad met jetstream, douche en ventilatie op timer. Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop met toegang tot vier slaapkamers en een tweede toilet. Eén slaapkamer heeft een ingebouwd bed en extra bergruimte. De zolder, bereikbaar via een vlizotrap, biedt extra opbergruimte.

De achtertuin beschikt over een zwembad en een serre met plexiglas. Een schuur met elektra biedt ruimte voor tuingereedschap en fietsen. De voortuin heeft een carport met elektra en wateraansluiting.

Gelegen in een rustige woonwijk, zijn voorzieningen zoals basisscholen en kinderopvang vlakbij. Binnen vijf minuten fietsen bereik je de Exloërkijl Plas en het Exloërkijl Park. Musselkanaal, met supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten, is slechts tien minuten rijden. Ideaal voor gezinnen die comfort en natuur willen combineren.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Harm Tiesingstraat 23, te 2e Exloërmond (bron: Funda):

goedkoop huis funda woning met carport funda huis met zwembad in de achtertuin te koop