Albert Heijn lanceert webshop met A-merk producten

Dat Albert Heijn veel meer verkoopt dan alleen groente en fruit, dat weten we allang. Maar de welbekende supermarktketen heeft dit jaar zelfs een online shop geopend waar jij de tofste deals kan vinden: van dagjes uit en cadeaukaarten tot aan scherp geprijsde elektronica van verschillende A-merken. De topdeal van dit moment: zonder enige twijfel de Hombli Solar Cam 2K.

 

Beveilig je woning met de Hombli Solar Cam 2K

Hombli is een merk van Nederlandse bodem en biedt verschillende smart-producten waarmee jij jouw huis een moderne upgrade geeft. Een absolute must-have is de Hombli Solar Cam 2K. Deze camera kan je easy overal ophangen. Met een klein beetje dagelijkse zonnestralen (slechts 30 minuten per dag) blijft dit apparaatje dankzij het ingebouwde zonnepaneel gewoon werken, en dat zonder kabels of iets.

We meldden al dat dit een smart-product waas, en ‘smart’ is ie zeker. De camera detecteert bewegingen, stuurt jou een melding en filmt dag en nacht wat er gebeurt, volledig in kleur. Ook kan jij potentiële inbrekers de stuipen op het lijf jagen met de ingebouwde sirene en schijnwerper. Kom maar op! En mocht er een bekende of een postbezorger aan de deur staan, dan stelt de tweeweg audio je in staat om te communiceren met iedereen binnen gehoorsafstand van de camera. Ideaal.

Hombli

De Hombli Solar Cam 2K wordt normaal gesproken verkocht tegen een adviesprijs van 149,00 euro, maar de Albert Heijn gooit daar een korting op van maar liefst 30 euro. Mocht je bovendien nog Air Miles in bezit hebben, dan kan je profiteren van 20 euro extra korting. En alsof dat niet genoeg was: bij de aanschaf van deze beveiligingscamera krijg jij nu een gratis SD-kaart, zodat jij de beelden kan opnemen zonder extra kosten. Heel veel veiligheid, voor een heel laag bedrag.

Bekijk de online shop van Albert Heijn voor meer informatie over de Hombli Solar Cam 2K en een deel van het assortiment van Hombli.

In samenwerking met Hombli