Van Ex on the Beach naar Temptation Island

De Brabantse Romee van Zeeland was in 2020 te zien als een van de meest spraakmakende verleidsters in het elfde seizoen van Temptation Island. Hier wist ze, na een lange tijd flirten, Zach (die samen was met Simone) eindelijk voor zich te winnen. Na haar deelname kreeg ze een golf aan nieuwe volgers die haar foto’s wel konden waarderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROMÉE VAN ZEELAND (@romeeeeyy)

Dit jaar deed ze ook mee aan het achtste seizoen van Ex on the Beach: Dubble Dutch. Hier kwam ze de zee uitlopen als de ex van Luca. Haar doel was dan ook om hem terug te winnen. Jammer genoeg voor de blondine had Luca het tegelijkertijd ook heel gezellig met Giovanna. Dit alles zorgde natuurlijk voor heel wat drama.

Wat verdient Romée van Zeeland met OnlyFans?

Toen Romée weer met beide voeten in Nederland stond, heeft ze een OnlyFans-account aangemaakt. In een gesprek met LINDA zegt de verleidster: “Mijn ouders stonden niet te juichen toen ik OnlyFans begon. Maar ze kennen me: ik ben koppig en doe toch wat ik zelf wil.” Gelukkig staan ze nu achter haar keuze, want ze verdient er aardig aan.

In een video van Supergaande werden Romée en Ex on the Beach-collega Joao gevraag om hun bankrekening te laten zien. Met enige twijfel besloot Romée het toch te doen en de jongens van Supergaande waren verrast. Toen er werd gevraagd hoe ze nu aan hun geld kwamen, vertelde de blondine dat ze actief is op OnlyFans en dat ze hier 4.000 á 5.000 abonnees heeft die allen een tientje per maand betalen. Reken maar uit: een lekker inkomen dus. Hoewel ze wel zegt dat het een aanrader is, heeft ze in een eerder interview gezegd: “Als ik gesetteld ben, sluit ik mijn OnlyFans-account.” Tegen die tijd zal ze vast al een hele buffer hebben.

@supergaande

Hoeveel geld denk jij dat zij hebben? 👀👇 #radvanSG #Supergaande #eotb2022

♬ origineel geluid – supergaande

Romée is echter niet de enige knappe meid op dit platform. Zo zijn er heel wat bekende Nederlandse vrouwen op OnlyFans te vinden.