Dit volledig gerenoveerde Volkswagen busje kan je nu kopen

Een roadtrip maken in een (Volkswagen) busje en op die manier de wereld zien is natuurlijk een droom. Waar dit idee onmisbaar is voor op je bucketlist, kan dit soms ook een aantal problemen met zich meebrengen. Zo kost het onderhoud van een ouder busje vaak veel tijd en geld, en zijn de busjes zelf ook niet goedkoop. Nu staat er een Volkswagenbusje te koop op Facebook die al deze problemen niet lijkt te hebben voor een redelijk prijsje!

Roadtrip met een Volkswagen busje

We hebben ze allemaal wel eens voorbij zien komen: de viral video’s op platformen zoals Instagram en TikTok van mensen die een Volkswagen busje opknappen en hiermee gaan rondtrekken. Dit heeft veel mensen geïnspireerddit ook te willen doen. Of je nou een weekje op pad wil gaan met een paar vrienden of maandenlang de wereld wil ontdekken met je partner: met een Volkswagen busje heb je alle vrijheid van de wereld. Het is helemaal geen dure manier van leven, en je kan op ieder moment stoppen. Zo zit je ook niet vast aan een tent die je iedere keer op- en af moet breken waardoor je veel sneller kan reizen. Kort gezegd is roadtrippen met een Volkswagenbusje ideaal!

Helaas is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Zo zijn de meeste busjes die hier geschikt voor zijn redelijk oud waardoor de onderhoudskosten snel kunnen oplopen. Ook is de aanschafprijs niet goedkoop, en loop je altijd het risico dat het busje kapotgaat onderweg. Nu staat er echter een Volkswagen busje te koop voor een redelijk prijsje waarmee je weinig risico loopt op extra kosten!

Gerenoveerd busje te koop

Facebook-gebruiker Marco Nooder heeft zijn Volkswagen busje onlangs te koop gezet. Volgens hem is het busje volledig gerenoveerd en in goede staat. Ook is de motor gereviseerd, het interieur en lakwerk volledig vernieuwd, is de techniek gecontroleerd, kan het dak aan de bovenkant open én kan je je bagage bovenop het busje kwijt. De bus staat te koop voor – slechts €22.500! Bekijk de foto’s van het busje hieronder: