Draadloze oordopjes

Vandaag de dag zie je niemand meer met oordopjes met een snoertje rondlopen, en dat is niet zonder reden. Draadloze oordopjes zijn vrijwel onmisbaar geworden. Of jij nou onderweg bent naar werk, aan het beuken bent in de gym of lekker op je gemakje naar je podcast luistert, deze essential heb je eigenlijk altijd op zak.

jbl tour pro 3 gadgets essentials voor mannen

Aangezien je deze gadget vrijwel iedere dag gebruikt, is het niet verstandig om hierop te bezuinigen. Kwaliteit boven kwantiteit geldt in dit geval zeker. Onze tip: de JBL Tour PRO 3 zijn next-level, voor zowel de oren als de ogen. Het zijn de meest geavanceerde True Wireless Sterio oordopjes tot nu toe. Met de itroductie van dual drivers, JBL Spatial 360 met Head Tracking, True Adaptive Noise Cancellation 2.0 en een Smart Charging Case boordevol unieke functies, tillen deze draadloze oordopjes je luister- en gebruikservaring naar een hoger niveau.

Een stijlvolle zonnebril

Een zonnebril spreekt eigenlijk voor zich, het is natuurlijk erg fijn voor als de zon fel schijnt, maar ook staat het nog erg goed bij bepaalde outfits. Je kan ervoor kiezen om voor een tijdloos model te gaan, of je kan jezelf uitleven met de nieuwste trends. Hoe dan ook, het is belangrijk dat jij een zonnebril koopt die bij jouw gezichtsvorm past.

Horloge

Een horloge is een essentieel item dat elke man nodig heeft. Het is natuurlijk erg praktisch, maar ook is het een goed accessoire om een outfit net even wat extra’s te geven. Zorg ervoor dat jij een aantal verschillende stijlen horloges hebt, zodat je deze goed kan afstemmen op je outfits.

gadgets accessoires mannen must-haves

Basic T-shirts

Basic T-shirts, met name zwarte en witte, zijn een onderdeel van ongeveer alle outfits die je maar kunt bedenken. Ze kunnen gedragen worden onder een trui, overhemd of overshirt, maar ook op een spijkerbroek zonder toevoeging. Daarom is het belangrijk deze in je kast te hebben. Voor een beetje verandering, kijk of je een andere type hals kunt vinden of naar een andere pasvorm. Er zijn namelijk genoeg kwalitatief goede shirts die perfect staan als basic item.

Tondeuse

Hoe je het ook wendt of keert, vandaag de dag staat uiterlijke verzorging hoog in het vaandel van de moderne man. Wanneer jij een baardje of een kapsel hebt dat uit model is, dan verpest dat volledig je look. Zorgt er dus voor dat alles strak is.

gadgets mannen

Een tip van de redactie: met een goede tondeuse zorg jij ervoor dat zowel jouw baardje als je kapsel strak is en dat je het geheel mooi in elkaar kan laten overlopen. Met de Brothers in Style Tondeuse heb jij een beuker van een apparaat in huis. Of jij nu je fade wil bijwerken of de lijnen rondom je nek wat strakker wil maken, met deze gadget lukt het zeker. De tondeuse is uitgerust met grafieten messen, waardoor hij moeiteloos door jouw haar snijdt en zacht voor de huid is. Met de scheerlengtes van 0.3 mm tot 19 mm kan jij je helemaal uitleven. Kortom, de Brothers in Style Tondeuse is echt een all-in-one product.

Card Holder

Portemonnee weg ermee. Over veel contanten praten we niet meer en daarom is de ‘Card Holder’ zo handig. Het is klein, compact en er past veel in. Alle passen die je bij je draagt kan je er in kwijt en mocht je dan toch nog een paar contanten met je meedragen, passen deze er bij sommige varianten ook nog in.

Sportieve sneakers

We spraken net al over hoge leren sneakers, maar ook de standaard sneakers kunnen niet ontbreken. Met casual sneakers kan jij vrijwel iedere outfit helemaal compleet maken. Ga voor bijvoorbeeld voor basic witte sneakers of leren sneakers en je zit meer goed.

sneakers mannen

Blauwe denim jeans

Een klassieke blauwe denim jeans is altijd goed. Je kunt kiezen uit donker of licht, rit of knopen, straight leg of slim-fit. Je kunt jeans in alle soorten en maten vinden. Maar toch is één goede basic jeans wel essentieel om in je kast te hebben liggen. Het is een kwestie van één keer investeren, jaren genieten.

Wit overhemd

Een goed zittend overhemd blijft een klassieker die het altijd goed doet. Het gaat met alles samen en is voor praktisch elke gelegenheid wel gepast. Je rolt de mouwen om voor een meer ontspannen look of je knoopt hem tot bovenaan dicht als je voor netjes gaat. Een pak past hierbij ook erg goed. Hoewel een pak niet veel gedragen wordt, zijn er altijd gelegenheden dat een pak wel van pas komt.

Basic sweater met crewneck

Net zoals bij een wit overhemd, kan je een trui met ronde hals ook met bijna alles combineren. Met het ruime assortiment aan kleurkeuze, past er bij elke gelegenheid wel zo’n trui. Ook kan je hem voor een hele nette gelegenheid over een wit overhemd dragen.