Voorafgaande aan de film die jij bezoekt in de bioscoop wordt er een waslijst aan vette trailers geshowd waarvan jij denkt: die MOET ik zien. Nu snappen wij ook dat jij met andere dingen bezig bent en vinden we het logisch dat je vergeet dat die ene vette film deze maand in premiere gaat. Daarom brengt MAN MAN de selectie bioscoop films die jij moét zien in kaart. Wel zo handig. Check ze hier:

The Jungle Book

Dit is jeugdsentiment! Iedereen zong mee met nummers als ‘I wanna be like you’ en ‘That’s what friends are for’. En nu is daar de re-make van de bekende tekenfilm uit 1967. Mowgli (Neel Sethi), een jongen die in de jungle is opgevoed door een groep wolven wordt opgejaagd door tijger Shere Khan (Idris Elba). Onder begeleiding van panter Bagheera (Ben Kingsley) en de grote, vrolijke beer Baloo ( Bill Murray) trekt Mowgli door de jungle op weg naar de mensenwereld. Onderweg beleeft Mowgli grootse avonturen en ontmoet hij meerder junglewezens, met goede en kwade bedoelingen zoals pythong Kaa (Scarlet Johansson) en koning Louie (Christopher Walken). Maar dit verhaal kende we natuurlijk al. De vette selectie aan acteurs en nieuwe special effects zorgen voor een compleet nieuwe Jungle Book beleving.

Captain America: Civil War

Captain America vs Iron man. Aan welke kant sta jij? In deze nieuwe Captain America geeft Steve Rogers leiding aan een nieuw gevormd Avengers-team. Na meerdere incidenten waarbij het team betrokken was en door politieke druk ontstaat er een tweekamp. Aan de ene zijde Steve Rogers en aan de andere Tony Stark, wie het regeringsplan, om een systeem van toerekeningsvatbaarheid te installeren, steunt. Marvel, een dikke lading actie en Scarlett Johansson. Wat wil je nog meer?

Triple 9

In deze keiharde actiethriller zien we Irene (Kate Winslet), een meedogenloze Russische maffiose een groep corrupte agenten chanteren en een gewelddadige overval plegen. Met een een cast waar je u tegen zegt: Aaron Paul, Norman Reedus, Woody Harrelson en Anthony Mackie gaat deze zenuwslopende actiethriller ervoor zorgen dat jij op het puntje van je stoel zit.

Trumbo

De vertaling van het verhaal van Dalton Trumbo. Trumbo behoorde in de jaren ’30 en ’40 tot een van de meest succesvolle scenaristen van Hollywood met scripts van onder andere Spartacus en Roman Holiday. In de jaren ’40 kwam hier een einde aan. Trumbo werd vanwege zijn politieke standpunten geweerd door Hollywood en kon daardoor niet verder werken. Dachten ze. Trumbo werkte onder een andere naam verder en schreef de scripts voor twee oscar winnende stukken. In de jaren ’60 hield de verbanning van Trumbo op en kreeg hij eindelijk de credits voor onder andere Exodus en Spartacus. Een meeslepende biografie. Wij kunnen niet wachten.