De prachtige natuur, wonderlijke omgeving en atmosfeer zijn veelal de redenen dat iemand op reis gaat. Totdat je deze hotels hebt gezien. Voor een overnachting in deze hotels alleen al zou je een vliegticket boeken. Enkele hotels geven je toegang tot exotische locaties. Andere laten je overnachten in de meest afgelegen bestemmingen. Ze brengen je terug in de tijd of brengen je dichter bij moeder natuur. Ieder hotel uit deze lijst heeft zijn unieke features. Ze zijn niet goedkoop, maar zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring.

Minaret Station – Wanaka, Nieuw Zeeland

Ongekende mogelijkheden op een van de meest afgelegen locaties. Het Minaret Station is enkel te bereiken per helikopter en heeft slechts vier kamers (lees: luxe chalet met privé hot tub etc.). Als gast van dit hotel zul je de wildernis van Nieuw Zeeland ontdekken. Zo kun je skien, hiken, jagen, vissen, mountain-biken en varen. Een unieke ervaring voor echte avonturiers die niet vies is van een beetje luxe.

man man hotel bucket-list

Hanging Gardens of Bali – Bali, Indonesië

Vierenveertig privé villa’s bevinden zich aan de rand van een berg, diep gevestigd in de jungle. Een uitzicht waar je u tegen zegt en een pianovormige infinity-pool maken dit tot een luxe-bali experience in een prachtige natuurlijke omgeving. Je boekt hier een kamer.

man man bucketlist hotel bali

Emirates Palace – Abu Dhabi

Het grand hotel is het op een na duurste hotel, na Marina Bay Sands in Singapore. Het hotel bevat 394 kamers en suites, 1,3 km ongerept prive strand, aangelegde zwembaden en een eigen jachthaven. Hier hoef je nergens aan te denken, aan alles wordt voor je gedacht. Het enige wat jij moet doen is je begeven in de oase van luxe. Hoewel een hotelrating slechts tot vijf sterren gaat recenseerden journalisten dit hotel als een zeven sterren faciliteit.

man man bucketlist hotel

Gamirasu Cave Hotel – Cappadocia, Turkije

Gamirasu is de thuisbasis voor 35 grot kamers. Het hotel is uitgehouwen uit de rotsen van Cappadocië. Hier vindt je een combinatie van pure rust, harmonie en het comfort van een moderne accomodatie, in een grot.

man man bucketlist hotels 2

Ashford Castle – County Mayo, Ierland

Het Ashford Castle gebouwd in 1228, was ooit eigendom van de Guinness familie en werd in 1930 omgetoverd tot hotel. Tegenwoordig is het hotel een prachtige mix tussen middeleeuwse details en moderne luxe. Hier ga je naartoe voor typisch Iers vertier: golven, varen op het meer, kleiduifschieten en boogschieten.

man man bucket list hotels

Le Sirenuse – Positano, Italië

Dit hotel wordt beschouwd als een van de meest luxe hotels in Italie. Prachtig, authentieke gedecoreerde kamers en een michelin-sterren restaurant. En dan hebben we het nog niet eens over het uitzicht.

man man luxe hotels bucketlist

Jade Mountain Resort – Soufrière, St. Lucia

Een hotel wat één is met de natuur. Van de privé infinity zwembaden tot de ruige stenen muren, alles klopt. Iedere suite is een open ruimte waardoor men ten alle tijde kan genieten van het adembenemende uitzicht.

man man bucketlist hotels

Oberoi Udaivilas – Udaipur, India

The real Aribian Nights Fantasy. Klinkt als een sprookje en dat is het zeker. Via een privé bootje wordt je naar de overkant van het meer Pichola gebracht. Ook hier vinden we de perfecte mix tussen natuur en luxe. Van prachtige gedecoreerde tuinen, een eigen natuurreservaat met herten en wilde zwijnen tot spa’s en yoga-lessen. Een overnachting boek je hier.

man man bucketlist hotels

Explora Patagonia – Patagonia, Chili

Explora is een reisorganisaties die reizen naar zeven verre bestemming in Zuid-Amerika aanbiedt. Je zult meerdere hotels bezoeken tijdens je reis door Zuid-Amerika. Te voet of te paard.

man man bucketlist hotels