Nassau – Amsterdam

Wie het groots zoekt is hier op het juiste adres. Het Olympisch Gebied in Amsterdam wordt het speelveld van organisaties als STRAF_WERK, Reaktor, THUMP en De Sluwe Vos, die ieder hun eigen stage zullen hosten. Een dag vol met elektronische muziek, van melodische deep house tot aan beukende techno.

Headliners Jamie Jones, Henrik Schwarz, Carl Craig en The Martinez Brothers
Prijs: €27,50

Heb je nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is er de officiele after van Strafwerk in de Marktkantine.

Oranjebitter – Rotterdam

Wat in 2009 begon met een feestje voor 350 vrienden is anno 2015 een volwaardig festival met ruim 10.000 bezoekers. Een no-nonsense festival met een diverse mix aan mensen en programmering die niet bekend wordt gemaakt. Voorgaande jaren stonden artiesten als De La Soul, Typhoon en De Jeugd van Tegenwoordig op de main stage. De verwachtingen zijn dus ook dit jaar hoog.

Headliners: Onbekend
Prijs: 29,00

Oranje bloesem – Amsterdam

Wil jij een alternatiever feestje, genieten van een koud biertje aan het water en dansen op deep house/techno-plaatjes, dan is dit jouw Koningsdagfeest. Oranjebloesem bevindt zich dit jaar op het idyllische stadsstrand van Blijburg Aan Zee. Voetjes in het zand en laat het zonnetje maar schijnen.

Headliners: Seth Troxler, Joris Voorn en Kink (live)
Prijs: 
€25,00

Majestic Dance Event – Eindhoven

10.000 Brabanders verzamelen zich op het Stadhuisplein in Eindhoven om eens flink die handjes in de lucht te gooien. Het feest kent geen entree, alleen maar Brabantse gezelligheid, swingende beats, dirty house en trap.

Headliners Dyna, Moksi, La Fuente en Vato Gonzalez
Prijs: Gratis

Kingdance – Zwolle

Wie echt het feestje met Wim wilt vieren doet dat in Zwolle. Het koningspaar bezoekt de hoofdstad van Overijssel, waar op dat moment ook met 25.000 man wordt gestampt op Hardstyle en geschuurd op Dirty House.

Headliners Housteria, FeestDJRuud en Billy the Kit
Prijs: Gratis

Loveland – Amsterdam

Is dit hierboven allemaal te lief? Dan hebben we nog een knaller om mee af te sluiten, want voor de techno-vikings onder ons kan het niet op tijdens Loveland. In het oosten van Amsterdam, Meerpark, gaat het negen uur lang knallen.

Headliners Kölsh, Adam Beyer, Tom Trago en Pan-Pot
Prijs: €19,50