Alles moet tegenwoordig beter, sneller en efficiënter. Voor praktisch elke handeling is een app bedacht en steeds meer diensten worden geautomatiseerd. Echter, kan de automatisering van bepaalde handelingen ook rust en comfort bieden.

Noise Cancelling Bluetooth Headphones

Op een brakke zondag bingewatchen we onze favoriete serie, we gamen tot in de late uurtjes en kijken onze favoriete film op onze gloednieuwe tv. Echter, ervaren we die toffe serie, game of film pas echt op realistische wijze wanneer het geluid op hoogstaand niveau is. We willen ons compleet kunnen afsluiten en de beste geluidskwaliteit ervaren. Geen vervelende kabels, maar bluetooth headphones van de hoogste kwaliteit die we uren lang, comfortabel kunnen dragen.

sony headphones man man

Sonos

We willen niet enkel onderweg, maar ook thuis van onze favoriete muziek genieten. Met Sonos vul je via WiFi je favoriete muziek door alle kamers van je huis. De Sonos systemen zijn bijzonder stijlvol, eenvoudig te gebruiken en werken naadloos samen met je favoriete streaming-apps. Kies het model wat voor jou geschikt is en ervaar je favoriete muziek op een compleet nieuw level.

sonos home

Een slimme thermostaat

We willen warm onthaald worden door onze met zorg ingerichte woning. Daarom dient deze verwarmd te zijn voordat we thuiskomen. De Lyric T6 thermostaat van Honeywell past de temperatuur van je woning aan op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je woning warm en comfortabel is bij thuiskomst en dat je geen energie verspilt wanneer je weg bent.

Lyric T6

Spin Remote

De tijd van meerdere afstandsbedieningen is voorbij. De Spin Remote is een all-in-one, draadloze afstandsbediening voor al je smart-home apparatuur. Je bediend je apparaten op afstand door te bewegen, roteren of aanraken.

spin remote man man

Devolo Home Control

Intelligente lichtschakelaars, bewegingsdetectoren en een slimme thermostaat. Devolo biedt een totaalpakket aan om je woning smart te maken. Een warm huis wanneer je thuiskomt, slim energie verbruik en slimme lichtschakelaars maken dit tot next-level wonen .

Schermafbeelding 2017-01-09 om 15.48.59

Met deze items creëer je rust en comfort in je woning.