Dagen worden korter, nachten worden langer, fietstochten worden daardoor vervelender. Je zomerbroeken kunnen dus een plank naar achter en het is dus tijd voor vernieuwing van je broekencollectie. Wij selecteren vier verschillende broeken die gaan zorgen dat je deze winter warm en stijlvol doorkomt.

De chino

 

DRESS  PANTS INSPIRATIE MAN MAN Chino Chino inspiratie man man 002

 

De chino is tijdloos. Ga voor een chino in een een dikkere fabric en kies voor een fit met smalle pijpen. Rol je chino op voor een casual look en draag hem met een wit overhemd, een overcoat en een paar goede sneakers voor een stijlvolle en toch stoere outfit. Deze drie chino’s maken elke outfit stijlvol.

 

denham chino man man

RAZOR SLIM FIT - PSC ARMY GREEN

DENHAM €165.00 Shop nu
CHINO MAN MAN ASOS

SLIM CHINOS

ASOS €29,41 Shop nu
CHINO RRL MAN MAN

SLIM-FIT DRY COTTON-TWILL CHINOS

RRL €195.00 Shop nu

De corduroy broek

Corduroy is een ding deze winter door de komst van de jaren zeventig trend. Corduroy kan super chique zijn maar kan je outfit ook het perfecte rock & roll randje geven. Daarnaast is een corduroy broek warm doordat de stof dik is en toch heel comfortabel omdat er veel stretch in de fabric zit. Draag je corduroy broek met een oversized wit T-shirt naar een feestje of met een coltrui voor de casual dagen. Met een van deze drie corduroy broeken geef je je outfit dat rock & roll gevoel.

 

corduroy lee man man

LUKE STRETCH 5 POCKET TROUSERS

LEE €110,30 Shop nu
ACNE STUDIO's corduroy man man

ACE SKINNY-FIT COTTON-BLEND CORDUROY TROUSERS

ACNE STUDIO'S €210,00 Shop nu
corduroy h&m  2

CORDUROY BROEK

H&M €29,99 Shop nu

De zwaardere denim

 

black denim inspiratie man man worn out denim man man DRY DENIM INSPIRATIE MAN MAN

 

Denim is altijd goed. Met drie verschillende denim heb je genoeg om je hele garderobe te stylen. Denk er bij het aanschaffen van een denim voor de winter aan dat je kiest voor een dikkere, zware variant. Ga voor een smalle, cleane, denim zonder veel repairs en gaten om je denim makkelijk te kunnen combineren met de cleane, minimalistische Scandinavische trend in een zwarte of stone washed wassing. De echte denim liefhebber gaat voor een ongewassen, selvedge denim. Deze denims zijn het allerwarmst omdat ze, zeker de eerste maanden na het aanschaffen, nog onwijs stug zijn en van zichzelf vaak zwaar en dik qua fabric. Wij selecteerden deze drie mooie en warme denims.

 

LEE jeans MAN MAN black denim

MALONE SUPER STRETCH SUPER SKINNY FIT WASHED BLACK

LEE €117,65 Shop nu
WON HUNDRED WORN OUT DENIM MAN MAN

DEAN STRETCH DENIM LIGHT BLUE

WON HUNDRED €145,00 Shop nu
denham man man dry denim

RAZOR SLIM FIT - SNRS

DENHAM €250,00 Shop nu

De wollen dress pants

wool pants inspiratie man man 002 wollen dress pants 001 man man wool pants inspiratie man man 003

 

Een dress pant is een tijdloze klassieker. Deze winter zie je hem heel veel en wordt hij echter ook super tof gedragen op de casual days, als je rekening houdt met een aantal kleine dingetjes die zo’n super comfortabele broek cool maken. Kies daarom voor een wollen exemplaar met een goede smalle fit en ga voor een lengte die op je enkel valt, niet daarover. Draag hem met een dikke, wollen knit en een bomberjasje voor een Scandinavische look of met een oversized wollen trui voor een warme winterse look. Om het jou wat makkelijker te maken kozen wij drie stijlvolle wollen dress pants voor je.

 

DENHAM WOLLEN BROEK

RAZOR TWCHARCOAL GREY

DENHAM €165,00 Shop nu
F1422S00A-K11@12

L.LIAM - PANTALON

FILIPPA K €199,95 Shop nu
harmony MAN MAN

PETER

HARMONY €180,00 Shop nu