In de zomer is iedereen vrolijker, de vibe die er hangt maakt je alleen al vrolijk. Stel je voor hoe vrolijk je wordt van de zomer achterna reizen.

Live For The Story

Canon is op zoek naar die ene persoon die 365 dagen lang de zomer achterna reist en hier een bijzonder verhaal van maakt. Met dagelijks miljoenen foto’s en video’s op Instagram en Facebook, gaat de cultuur van het verhalen vertellen verloren. Als reactie hierop komt Canon met de campagne ‘Live For The Story’, waarin ze mensen willen aansporen om herinneringen te delen uit alle momenten van het leven. Niet gewoon een foto van je avocado-lunch, maar een echt verhaal. Canon is een zoektocht gestart naar die ene persoon die iedereen inspireert met zijn of haar verhalen. Heb jij het in je om door een foto of video anderen te inspireren hun eigen verhaal te ontdekken? Lees dan snel verder.

reizen-365-canon-manman

De droombaan

Leven in het nu. Herinneringen maken. Verhalen vertellen. En dit alles vastleggen, delen met de rest van de wereld en anderen inspireren. Zijn dit de kwaliteiten die jij bezit? Meld je dan vóór 29 juni 2017 aan via Instagram. Dit doe je door jouw meest bijzondere zomerverhaal te delen met het gebruik van de hashtags #LiveForTheStory en #365dagenzomer en door @CanonNederland te taggen. De uitverkorene zal een jaar lang de zomer achterna gaan reizen, naar bestemmingen als Lissabon, Melbourne en Brazilië. De inzendingen zullen worden beoordeeld door niemand minder dan actrice, producent, muzikant en storyteller Zoë Kravitz, ja de dochter van Lenny Kravitz. Canon neemt hun zaakjes dus heel serieus en dit betekent dat je niet zomaar deze droombaan krijgt.

De criteria

Er zijn een aantal criteria waarop de inzendingen worden beoordeeld. Zoë Kravitz zal kritisch zijn en kijkt naar je talent voor storytelling, de beeldkwaliteit, de originaliteit en naar je vermogen om anderen te inspireren. En de pret houdt niet op, want alle onkosten worden betaald door Canon én je krijgt ook nog eens vakantiegeld mee. Vakantiegeld ja, want in principe ga je gewoon een jaar lang op vakantie en mag je jouw verhaal vertellen aan de rest van de wereld. Hier wil je wel even je best voor gaan doen, toch?

Ben jij het talent waar Canon naar op zoek is? Bekijk het inspirerende zomerverhaal van Zoë Kravitz op de website van Canon en blok 29 juni 2017 in je agenda.