Een warme zomer avond. Je geniet van de avondzon, goed gezelschap en lekkere hapjes. Het enige wat nog mist is een heerlijke whiskey. Wat als we je vertellen dat een goede whiskey niet enkel uit Ierland of Schotland hoeft te komen? Dit zijn 3 heerlijke whiskey’s van eigen bodem.

Frysk Hynder Single Malt Cask Strength

De Frysk Hynder Single Malt Cask Strength is een aanrader. Bij het nemen van een slok ervaar je een ware smaakexplosie die gevolgd wordt door een zoete afdronk. Deze vijf jaar oude single malt is een cask strength. Een whiskey wordt een cask strength genoemd wanneer deze rechtstreeks vanuit het vat gebotteld is. De whiskey wordt dus niet verdund met water.

Nederlandse whiskey man man

Cask Strength

Frysk Hynder €50,- Shop nu
Nederlandse whiskey man man 2

Millstone Malt Whiskey

De heavy, peated whiskey’s laten we staan voor de koudere wintermaanden. Op een warme zomeravond drinken we de 5 jaar oude Millstone Malt Whiskey. Dit is een fruitige whiskey met rijke vanille tonen. De whiskey wordt in zowel nieuwe als gebruikte Amerikaanse eiken vaten gerijpt. Deze whiskey is geschikt voor iedere gelegenheid.

nederlandse whiskey's man man 2

5 years old single malt

Millstone €43,- Shop nu
zuidam whiskey man man

Kalkwijck Distillers Eastmoor Whiskey

Eastmoor staat voor oostelijk veen want deze wordt gestookt in het oosten van het land. De Eastmoor Whiskey is een eerbetoon aan de mannen die het veen landschap hebben veranderd tot wat het nu is. Een lokale whiskey die je moet proeven.

nederlandse whiskey's man man man man nederlandse whiskey's