TX Maxx is de plek om verborgen schatten te vinden tegen lage prijzen

Oké, first things first. TK Maxx is een off-price warenhuis met een groot aanbod voor zowel mannen, vrouwen als kids. Bij de term off-price zal je wellicht denken aan producten waarvan de kwaliteit te wensen overlaat. Laten wij hier direct heel stellig in zijn: zet die gedachte maar uit je hoofd. Het zijn allemaal designer items, topmerken en nieuwe labels, welke altijd verkocht worden tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Score!

tk maxx kleding heren

De shopervaring draait bij TK Maxx echt om het vinden van die verborgen schatten. De verschillende winkels krijgen namelijk meerdere leveringen per week en alles wordt verkocht onder het motto ‘als het weg is, is het écht weg’. Dit zorgt ervoor dat jij hier altijd terecht kan voor een doorlopend wisselend aanbod en iedere keer dus wat nieuws vindt. Wat ze allemaal te bieden hebben? Allerlei koopjes in de categorieën fashion, accessoires, beauty, schoenen, home, reizen, speelgoed én gadgets. Of jij dus een paar draadloze oortjes en een koffer moet scoren voor jouw geplande vakantie aankomende zomer of jij jouw garderobe een zomerse upgrade wil geven met een snelle zonnebril of een fris paar sneakers; het kan allemaal bij dit warenhuis.

Wij spenden ons vakantiegeld bij TK Maxx

De redactie van MAN MAN bezocht de TK Maxx-vestiging aan de Damrak, te Amsterdam. Deze ruime, moderne winkel met maar liefst vijf etages is een walhalla voor wie van schatzoeken houdt. Het fijne van alles: niet alleen is iedere etage overzichtelijk ingedeeld, op de schoenen- en kledingafdelingen zijn de koopjes zelfs op maat gesorteerd. Zo wordt het jou een stuk makkelijker gemaakt om die juweeltjes te vinden. Maar – als we héél eerlijk zijn – ondanks dat alles goed geördend was in de winkel, waren wij alsnog urenlang bezig met het zoeken naar de parels. Niet omdat de zoektocht zo moeilijk was, maar omdat we overal onze ogen uitkeken.

Check onze shop-video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAN MAN (@manmanpagina)

Bij binnenkomst viel het ons al direct op: de mogelijkheden zijn hier onvoorstelbaar. Echter snappen we ook dat dat best overweldigend kan zijn, vandaar onze ‘Treasure Hunt’ tips:

  • Ga niet met een specifiek doel naar de winkel, maar ga er met een open mind naartoe
  • Scoor alles onder één dak. De beste aanpak: kies je afdeling, dan je categorie en kijk daarna bij jouw maat (bij kleding en schoenen).
  • Vier je vondst en check je voordeel op het prijskaartje. Je kan het verschil zien tussen de adviesprijs en de huidige prijs.
  • Laat jouw gevonden schat niet liggen. Wanneer het product weg is, is ie ook écht weg.
  • Kom regelmatig terug! Het aanbod wisselt.

Check de website van TK Maxx om een winkel bij jou in de buurt te vinden en ga zelf ook op zoek naar de tofste koopjes. Succes schatzoeker!