Een leuk én origineel Vaderdag cadeau

Geen stress, wij hebben het perfecte cadeau gevonden. Dit is het Vaderdag cadeau voor wanneer jij je vader even ECHT in het zonnetje wil zetten, een cadeau waar je vader een nog knappere vent van wordt en een cadeau waar jouw pa heel blij van wordt. Drie vliegen in één klap, als je het ons vraagt.

Anti Aging Set XY Made

Wij hebben het dan over de Anti Aging Set van XY Made. Deze gezichtsverzorging set is speciaal ontwikkeld voor mannen. Samen met Italiaanse wetenschappers is er gekeken naar de behoefte van de mannenhuid. De huid van de man is anders gestructureerd, daarom is het van essentieel belang dat mannen ook crèmes gebruiken die speciaal voor de man gemaakt zijn. In deze set zitten 4 heerlijke producten die de huid van jouw vader optimaal verzorgen:

  • Red Clay Face Cleanser
  • Scrub Cream
  • Moisturizing Balm
  • Anti Aging Serum
anti aging creme

Anti Aging Set

XY Made €69,99 Shop nu

Verder zit er in de set ook hele duidelijke gebruiksaanwijzing voor alle producten. Wij hebben de set al mogen gebruiken en eerlijk is eerlijk, het resultaat is snel zichtbaar en de producten zijn van hoge Italiaanse kwaliteit. Kortom: heb je een beetje een ijdele pa, dan is dit hét Vaderdag cadeau.

Wij mogen exclusief namens XY Made jullie een mooie korting van 25% aanbieden: knapstepapa20